Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Kálnay Tamás

Dr. Kálnay Tamás

Sebész, plasztikai- és égéssebész

Dr. Kálnay Tamás
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

A Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán 1998-ban diplomáztam. 2004-ben tettem szakvizsgát általános sebészetből, majd 2014-ben második szakvizsgát plasztikai és égéssebészetből.

Sebészeti szakmai gyakorlatomat az egri Markhot Ferenc Megyei Kórház Sebészeti és Érsebészeti Osztályán, majd 2006-tól a BM Kórház, annak megszűnése után 2007-től a Honvédkórház II. Sebészeti Osztályán szereztem.

2009-től foglalkozom plasztikai sebészettel. 2012-től tíz éven keresztül főállásban dolgoztam az MHEK Honvédkórház Plasztikai és Égéssebészeti Osztályán, ahol a rekonstrukciós és esztétikai plasztikai műtéti beavatkozások széles körét végeztem.

2014-től folytatott magánpraxisomban a sebészeti beavatkozások mellet, széleskörű orvosesztétikai kezeléseket is végzek.

Tagja vagyok a Magyar Plasztikai Helyreállító és esztétikai Sebészeti Társaságnak, a Magyar Sebészeti Társaságnak, a Magyar Égési Egyesületnek és az European Burns Associationnek.

Gyermekkorom óta foglalkozom szobrászattal. Több hazai és nemzetközi kiállításon szerepeltem műveimmel. A plasztikai sebészet számomra nem csak hivatás, hanem hobbi is, ahol ötvöződik az alkotás és a segítségnyújtás, gyógyítás öröme.

Meggyőződésem, hogy a lehető legszebb esztétikai és legteljesebb funkcionális eredmény eléréséhez a magasszintű szakmai ismereteken, precizitáson, jó kézügyességen túl, a szépet, harmóniát meglátni tudó szemre is szükség van. Igyekszem ezt nyújtani a hozzám fordulóknak.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 1998 - Orvosi Diploma, Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar

Szakvizsgák

  • 2004 - Sebészet
  • 2014 - Plasztikai- és égéssebészet

Specialitások

Mellnagyobbítás implantátummal, Mellnagyobbítás saját zsírral, Gynecomastia, Hasplasztika, Felkarplasztika, Combplasztika, Arcfeltöltés saját zsírral, Botulinum toxin kezelés, Hialuronsavas arckezelések, Bőrsebészet

Dr. Kálnay Tamás által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább