Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Trevidic Thibault

Dr. Trevidic Thibault

Plasztikai- és égéssebész

Dr. Trevidic Thibault
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Kiemelt szakterületem, a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása és gondozása mellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült tapasztalatot szereznem. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az arc-és orrplasztikára, plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás) illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinum toxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem, és mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve. Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás.

Fontos számomra, hogy a betegeimmel végzett közös munka élmény legyen mindkettőnk számára és mindig a legjobb eredményt érjük el.

Nemzetközi tapasztalatok:

A képzésem alatt a párizsi Saint Joseph Kórház plasztikai sebészeti osztályán és több magánklinikán (Clinique Rémusat, Clinique des Champs-Elysées, Clinique Paris-Etoile) is dolgoztam több hónapig, ahol a legújabb műtéttechnikákat sajátíthattam el mind az esztétikai mind az emlő- és a nagy fogyás utáni hasi rekonstrukciós sebészet, illetve a mikrosebészet területén is.

Bővebben Kevesebb

Szakvizsgák

  • 2020 - Plasztikai és égés-sebészet

Specialitások

Felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása és gondozása

Dr. Trevidic Thibault által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
20.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 Ft

Tovább