New Beauty Anti-Aging és Orvosi Esztétika Központ - Plasztika Esztétika

New Beauty Anti-Aging és Orvosi Esztétika Központ

Áttekintés

Az öregedésgátlás kulcsa nálunk a külső szépség, a testi és lelki egészség hármasának harmóniája. Központunk kizárólag a legnagyobb igényeket is kielégítő szépészeti szolgáltatásokra specializálódott. Az orvosi esztétika széles körét találhatja meg nálunk, melyek köre folyamatosan bővül a legújabb, külföldön már alkalmazott kezelésekkel.

 

„40 év után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat!”

(Coco Chanel)

 

Mindenki szeret vonzó lenni, szeret tetszeni, és szereti jól érezni magát a bőrében. A kisugárzásból adódó szépség nem pusztán a külső megjelenést takarja. A szépség belülről is fakad. Lehet valaki nagyon szép külsőleg és eközben nem érzi jól magát a lelkében, nem látja magát szépnek. Hiába van valaki kitűnő külső adottságokkal megáldva, ha nem étkezik egészségesen, nem visz be a szervezetébe megfelelő mennyiségű és minőségű antioxidánst, egy idő múlva bőre elveszti állagát, megjelennek rajta a különböző bőrhibák, ráncok, aminek szinte elkerülhetetlen következménye, hogy az illető idő előtt elkezd öregedni.

 

Az öregedést viszont lehet lassítani! Kívül-belül egyaránt. Ebben tudunk segíteni, hisz látjuk mire képes az esztétikai orvoslás, a plasztikai sebészet, az orvosi és smink tetoválás, a kozmetikai kezelések és az egészségmegőrzés együtt. A New Beauty Központ orvosaként komplex öregedésgátlással foglalkozunk. Alapos konzultáció után célzottan kezeljük az öregedés tüneteit, holisztikus szakemberként hangsúlyt fektetünk a táplálkozási és bőrápolási tanácsadásra is.

Képek a klinikáról

Előtte-utána fotók

Klinika: New Beauty Anti-Aging és Orvosi Esztétika Központ

Orvosok

Orvos-esztétikai specialista
Budapest
10 év tapasztalat
Orvos-esztétikai specialista
Budapest
10 év tapasztalat

Csapattagok

Dr. Regőczi Tamás
Dr. Regőczi Tamás
Sebész, plasztika sebész, proktológus szakorvos
Dr. Káli Gábor
Dr. Káli Gábor
Orvos esztétikai specialista
Balogh Orsolya
Balogh Orsolya
Kozmetikus, esztétikai terapeuta
Varga Bea
Varga Bea
Orvosi és smink tetováló
Nagy Borbála
Nagy Borbála
Orvos asszisztens, team leader
Takács Bernadett
Takács Bernadett
Orvos asszisztens

New Beauty Anti-Aging és Orvosi Esztétika Központ

Időpontfoglalás konzultációra