Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Vivace mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés

 • 2 db előtte-utána fotó
 • 3 db orvosok
 • 5 db klinikák
 • 0 db értékelés
 • 0 Ft átlagár
 • 0 db alternatívák

A Vivace egy bőrfiatalító kezelés, amely mikrotű és rádiófrekvenciás /RF/ energia kombinációját használja a kollagén és az elasztin termelésének serkentésére.

Ez a minimálisan invazív kezelés segíthet a bőr feszesebbé, és simábbá tételében. Olyan problémákra lehet megoldás, mint az arc ráncainak és finom vonalainak kisimítása, aknés hegek korrigálás, tág pórusok összehúzása, valamint az egyenetlen bőrfelszín és textúra javítása.

A legtöbb orvos három-négy kezelést javasol, négy-hat hét különbséggel, az optimális eredmény érdekében. Ez az ütemezés igazodik testednek a sejt regenerációjának az üteméhez.

Előnyök

 • A mikrotűzés és a rádiófrekvencia kombinációja teszi a Vivace előnyeit egyedülállóvá a többi kezeléshez képest. Megtapasztalhatod az epidermális megújulást és a bőr mélyebb átalakítását.
 • Érzéstelenítő krémet alkalmaznak, aminek köszönhetően gyakorlatilag a kezelés fájdalommentes, sőt még munkából való kimaradás sem szükséges.
 • Mivel a Vivace mikrotű a rádiófrekvenciás energiáját a bőr mélyebb rétegeibe juttatja, biztonságos és hatékony minden bőrszínre, a hiperpigmentáció csekély kockázatával.
 • Műtét nélkül, belülről újítja meg a bőrt.
 • Alkalmas a ráncok csökkentésére, aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is.
 • A napbarnított vagy szoláriumozott bőr is kezelhető.
 • A Vivace készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

Hátrányok

 • Az eredmény a sejtek regenerálódásának következtében lesz látványos, így nem fogod őket azonnal látni.
 • Az orvosok több alkalmas Vivace-kezelést javasolnak, és azt mondják, hogy hat hónap múlva számíthatsz arra, hogy teljes mértékig elérd a kívánt hatást.
 • Maga a kezelés valójában nem fájdalommentes – annak mértéke a fájdalomcsillapító krémtől függ.
 • Tapasztalatlan kézben a mikrotűs kezelések, mint például a Vivace, hosszú távon károsíthatják a bőrt, ideértve a textúra érdességét és a pattanások hegesedéséhez vezethet.

Kérdések-válaszok

A Vivace mikrotűs rádiófrekvencia mindenkinek ajánlott, aki szereti a természetességet, saját öngyógyító mechanizmusait akarja kihasználni a bőr megújulásához, illetve azoknak is, akik botulinum toxin kezelést kapnak, hiszen a leállított mimikai izmok miatt a bőr nyirokkeringése, és oxigenizációja nem elegendő, így külön támogatást igényel.

Akinek nincs ideje lábadozni, aki nem viseli jól a szúrást, aki tartós és természetes bőrfiatalítást szeretne, azoknak kiváló kezelés a Vivace frakcionált rádiófrekvencia. Férfiak számára is kiváló kezelés, hiszen nem feminizálja az arcot, nem szól bele sem a mimikájukba, sem az arcformájukat nem változtatja meg.

Megfelelő alany lehet rá minden olyan páciens, aki aknés hegekkel küzd, szeretne feszesebb illetve egyenletesebb bőrt. A kezelés 25 éves kor felett javasolt. Fontos tudni, hogy terhesség, aktív fertőzés, gyulladás esetén a Vivace kezelés nem végezhető.

A kezelés nem nevezhető veszélyesnek. Ha tapasztalattal rendelkező szakember végzi a beavatkozást a szövődmények száma abszolút minimális.

A gyors regeneráció miatt is elenyésző a szövődmények kialakulásának a száma. A kezelés után 24 óráig szaunázni, edzeni nem szabad, és – bár a kezelés nem fényérzékeny – 2 hétig az UV sugárzás is kerülendő.

A kezelés után 24 óráig csak az orvosod által javasolt krémek használhatók, az archoz kizárólag tiszta kézzel szabad nyúlni.

Mivel a kezelés apró, ám annál több tűszúrást jelent, mindenképp szükség van érzéstelenítésre, amit érzéstelenítő krém formájában oldanak meg. Ezt követi a fertőtlenítés. A gépet, illetve a kezelőfejet beállítják a bőröd állapotának megfelelő fokozatra figyelembe véve, hogy mi a kezelés célja és milyen eredményt szeretnél elérni.A rádiófrekvenciával működő mikrotűs kezelőfejjel a homlokodtól kezdve, az álladig végigmennek az arcod minden négyzetcentijén. Ennek hatására apró mikrosérülések keletkeznek az arcbőrödön, aminek köszönhetően beindul a kollagén termelődés. Javul a bőröd keringése és az elasztikus rostok termelődése is felgyorsul. A kezelés kb. 30 percet vesz igénybe.

A beavatkozás következtében kipirosodott bőrt egy hatóanyagokban gazdag maszkkal hűtjük, nyugtatjuk. A hatás fokozása érdekében a Vivace rádiófrekvenciás eljárást egyéb beavatkozásokkal kombinálhatjuk: biorevitalizációval, Hydrobalance kezeléssel és Drakula terápiával.

A kezelés előtt 15-20 perccel egy helyi érzéstelenítő krémet visznek fel a bőrödre, hogy a beavatkozás a lehető legkényelmesebb élményt nyújtsa, a legkisebb kellemetlenség mellett. Számos páciens visszajelzése megerősíti, hogy a kezelés szinte fájdalommentes volt.

A beavatkozás utáni bőrpír 2-5 órán keresztül észlelhető, majd lassan elmúlik. Nem szigetelt tűk használatakor, a vörösség akár 3 napig is fennállhat. A kezelés után 24 óráig csak a megbeszélt krémek használhatók, az archoz kizárólag tiszta kézzel szabad nyúlni. Fényvédelem a kezelés után 2 hétig javasolt, annak ellenére, hogy maga a kezelés nem tesz fényérzékennyé.

A végleges eredmény körülbelül 1 hónappal később, illetve ismételt kezelések után lesz látható. A tartós eredmény érdekében 3 – 4 alkalmas kúra javasolt, az egyes kezelések között 3-4 hét szünetnek kell eltelnie.

Az emberek különböznek egymástól, de a szervezete által előállított kollagén és elasztikus rostok termelődése fokozódik a kezelést követő hat hónap alatt, ami által a bőr minősége is egyre jobb lesz. Hogy a kezelés hatása hosszú távon eredményes maradjon, fontos a test karbantartása helyes étrenddel, rendszeres sporttal és megfelelő kozmetikumok használatával.

Mikroneedling: A kollagén-indukciós terápiaként ismert apró tűk kézi alkalmazása /sans rádiófrekvencia/ költséghatékony megoldás lehet hasonló eredményekkel.

Thermage: Ha a laza bőr, a ráncok az elsődleges gondod, akkor a subdermális rádiófrekvencia önmagában fokozhatja a kollagéntermelést az eredmények elérése érdekében. A Thermage-t az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala /FDA/ hagyta jóvá a bőr feszesebbé tételére.

Felér egy arcplasztikával.

A Vivace olyan esetben lehet megfelelő megoldás, ha a bőr megereszkedése még kezdetleges. Abban az esetben ha a bőr felszínén mélyebb ráncok keletkeztek nem helyettesítheti az arcplasztikát.