Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. László Zsolt

Dr. László Zsolt

Sebész, plasztikai sebész

Dr. László Zsolt
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Szinte minden ember természetes vágya, hogy külső megjelenésén változtasson, legyen szó születési adottságok vagy balesetek, betegségek következményeinek korrigálásáról.

Közel 20 évnyi szakmai tapasztalattal a hátam mögött állítom: a plasztika több, mint külső jegyeink megváltoztatása, minőségibb élethez, pozitív szemlélethez segít hozzá, kitágítja a lehetőségeinket és hosszú távú, pozitív hatást gyakorol életünkre. Persze megint más eset, ha valaki extrém módon akarja magát megváltoztatni, vagy úgy gondolja, hogy attól lesz értékes ember, ha szinte mindenét plasztikáztatja. Ilyenkor az én felelősségem is, hogy bemutassam a plasztikai sebészet korlátait. Kezdettől fogva folyamatosan törekszem arra, hogy személyre szabottan és a legmagasabb minőségen segítsek a hozzám tanácsért forduló nőknek és férfiaknak.

Tapasztalataimat színvonalas környezet, igényes csapat, kiváló minőségű anyagok, élvonalbeli technikai felszereltség és széleskörű szolgáltatások egészítik ki.

Diplomámat a SOTE Általános Orvosi karán szereztem 1992-ben, majd kiváló eredménnyel tettem le sebészeti szakvizsgámat is a Szent János Kórház Sebészeti Osztályának sebészeként, ahol azóta is praktizálok, 2005-től részmunkaidős főorvosként. Plasztikai sebészeti szakvizsgámat 2002-ben szintén kiváló eredménnyel tettem le. Hazai és európai orvosi gyakorlatokkal bővítettem szakmai tapasztalataimat. Az Aarau-i Központi Kórház Plasztikai és Rekonstrukciós Sebészeti Osztályán vendégorvosként, majd a milánói székhelyű Európai Onkológiai Intézet Plasztikai és Rekonstrukciós Sebészeti Osztályán ösztöndíjasként dolgoztamközel egy-egy évig. Magyarországon a Szent István Kórház Plasztikai és Égés Osztályán, és a Szent Erzsébet Kórház Plasztikai Osztályán szereztem szakmai gyakorlatot. Megalapítottam az Oxivit Kft. plasztikai sebészeti részlegét 2002-ben, majd öt éven keresztül a Szent Ferenc Kórházban a Mamma Rt.-vel közösen az emlőrák sebészeti rekonstrukciós és plasztikai sebészeti részlegén dolgoztam főorvosként, 2008-tól pedig a Szent Margit Kórház Sebészetén végzek emlőrák és emlőrekonstrukciós műtéteket. Az Oxi-plasztika Kft-t, 2012-ben alapítottam, itt azóta ügyvezető-főorvosként tevékenykedem. Számos tudományos társaság tagja vagyok, gyakori média szereplő, naprakészen követem a szakma legfrissebb eredményeit, s azokat beültetem napi gyakorlatomba.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 1992 - Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi kar (Orvosi diploma)

Szakvizsgák

  • 1992 - Sebészeti szakvizsga
  • 2002 - Plasztikai sebészeti szakvizsga

Specialitások

Mellnagyobbítás, Arcplasztikai beavatkozások, Hasplasztika

Dr. László Zsolt által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább