Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Sebestyén Judith

Dr. Sebestyén Judith

Sebész, plasztikai sebész

Dr. Sebestyén Judith
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

„A szépség és fiatalság kiemelt szerepet játszik a mai társadalomban. Aki önmagával elégedetlen, veszít önbizalmából, könnyen kiegyensúlyozatlanná válhat, és ez az élet minden területére kihat. Az egészséges életmód nem mindig elég a vágyott külső eléréséhez, azonban a modern orvostudomány számos megoldással szolgálhat. Plasztikai sebészként fontosnak tartom, hogy a fizikai folyamatokon túl a lelki hátteret is megértsük, hiszen a kezelések, beavatkozások csak ezáltal válhatnak teljessé.”

Dr. Sebestyén Judith

2004-ben végeztem a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi karán, de már az egyetem megkezdése előtt is az egészségügyben dolgoztam.

2005. január 2-ától a budapesti Szent István kórházban dolgozom.

A diploma honosítási vizsgáig nővérként dolgoztam az Égési Intenzív Osztályon, mivel az egyetem előtt 4 évet és 8 hónapot asszisztensnő voltam a Csíkszeredai Megyei Kórház Sebészet Osztályán.

A honosítási vizsgát követően sikeresen felvételiztem rezidensnek a Szent István Kórház Sebészeti Osztályára. Mondhatni, azóta műtőben állok.

2006-2012 között a Szent István Kórház Sebészetén (akkori nevén III. számú Sebészeti Klinika) dolgoztam.

2012. május 23-án sikeresen szakvizsgáztam, és sebész szakorvos lettem. A szakvizsgára 430 műtétet végeztem önállóan, első asszisztensként pedig majd 900 műtét volt a hátam mögött.

Néhai Prof. Dr. Regöly Mérei Jánosnak (aki a Klinika vezető professzora volt ) köszönhetően már akkor részt vettem a Plasztikai Sebészeten Dr. Révész Zsolt műtéteiben. Kezdetben, mint asszisztens, aztán egyre többször “sub nomine” operáltam.

2012 augusztusában sikeresen felvételiztem plasztikai sebész rezidensnek, és ugyanekkor felvettek az Égés és Plasztikai Osztályra orvosnak.

2015. november 15-én szakvizsgáztam plasztikai sebészetből, a szakvizsgáig csaknem 670 plasztikai műtétet végeztem önállóan.

Ezt követően kineveztek adjunktusnak, majd 2019-ben főorvosnak.

Büszke vagyok, hogy az ország egyik legjobb szakembere, dr. Révész Zsolt mellett válhattam plasztikai sebésszé, a kezdetektől együtt dolgoztam vele. 2019 óta külön céget viszünk, külön operálunk, de egy napon.

2020. márciusától kórházunk, mint Országos Infektológiai Centrum részt vesz a COVID ellátásban. Kezdetben a Szent István Kórház telephelyen, majd 2020 novemberétől 2021 májusáig a László Kórház telephelyen, a frontvonalban vettem részt a COVID ellátásban.

“A mosoly a legelőnyösebb ékszer, amit viselhetünk.” – azonban a magabiztos mosoly alapfeltétele, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal. Ebben tudok segítséget nyújtani a rendelkezésemre álló orvostudományi eszközökkel, nemzetközi tapasztalataimmal, legyen szó az öregedés jeleinek halványításáról vagy egy-egy testrész korrekciójáról. Életem minden területén odafigyelek a minőségre, szakmai munkámban ez kiemelten érvényes, ugyanúgy, mint az empátia és az odafigyelés.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 2004 - Általános orvosi diploma (Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Általános Orvosi Kar)

Szakvizsgák

  • 2012 - Sebészet
  • 2015 - Plasztikai sebészet

Specialitások

Esztétikai plasztikai sebészet, Helyreállító plasztikai sebészet, Daganat utáni emlő helyreállítás, Égési plasztika, Intimplasztika

Dr. Sebestyén Judith által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
20.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 Ft

Tovább