Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Esteworld

Esteworld

Esteworld

Bemutatkozás

Klinikánk már 27 éve áll az emberek szolgálatára, mind hajbeültetési, plasztikai sebészeti és fogászati beavatkozások széles skálájával.

Törökország első számú klinikái között szerepelünk, Európa szerte érkeznek páciensek hozzánk különböző beavatkozásokra. Világszínvonalunknak köszönhetően, már közel 100 országból örvendhetünk elégedett vendégeknek.

4 klinikával rendelkezünk, ebből egyet kifejezetten a külföldi betegeknek tartunk fenn, közel 700 alkalmazottunkvan, ebből 100 orvos. Orvosi csapatunk hatalmas, ennek köszönhetően napi 60 beavatkozást végzünk el. Doktoraink mindegyike kiemelkedő és naprakész tudással bír, a legfejlettebb és legmodernebb technikákat alkalmazva. Hivatástudatukat és szenvedélyüket méltán prezentálja a kiemelkedő eredményű eredményeik.

Klinikánkon kivétel nélkül különleges bánásmódot teremtünk pácienseinknek. Az Isztambulban töltött napjaik alatt

- 5 csillagos hotelben szállásoljuk el őket 

- saját transzfer hozza-viszi őket

- biztosítjuk a tolmácsot a nyelvi akadályok elkerülése végett

- díjmentes konzultációk és kontrolok

- kompressziós fehérneműk

- szükséges gyógyszerek

- utókövetés 1 évig


A globalizálódó világunkban egyre fontosabb, hogy egészségesek és fiatalok maradjunk. Az emberek ez iránti ellenállhatatlan vágyát figyelembe véve, a megbízható, professzionális orvosi háttérrel és fejlett technikai felszereltséggel rendelkező, minőségi szolgáltatást nyújtani kívánó csapatunk, az ESTEWORLD biztos léptekkel halad afelé, hogy világmárka legyen!

Az ESTEWORLD család Törökországban még nem létező konceptet valósított meg, mely szerint mindent megteszünk a szépnek és egészségesnek maradás érdekében. A legmodernebb esztétikai eszközökkel igyekszünk megvalósítani ezt Törökországban.

Az páciensek észrevételei, javaslatai figyelembevételével kívánunk fejlődni a továbbiakban.

Mi ebbe a vállalkozásba a fejlett technológiát, szívünket-lelkünket, tudásunkat tapasztalatunkat fektetjük. Plasztikai sebészet, hajbeültetés, orvos esztétika és fogesztétika a működési területünk, melyeket nagy tapasztalattal magas szinten művelünk és biztosak vagyunk abban, hogy még magasabb szintre is eljutunk ezeken a területeken.

Mindenkit szeretettel várunk az ESTEWORLD világában!

Klinika által végzett beavatkozások

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
díjmentes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: díjmentes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: díjmentes

Tovább