Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Kocsis Andrea

Dr. Kocsis Andrea

Plasztikai sebész

Dr. Kocsis Andrea
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Üdvözöllek, Dr. Kocsis Andrea plasztikai sebész szakorvos vagyok, a The Mermaid Factory megálmodója. Örömmel köszöntelek profilomon, ahol bemutathatom számodra azt a világot, amely hosszú évek óta rabul ejtett, és amely örömmel tölt fel nap mint nap.

Már az orvosi egyetem kezdetekor hamar tudatosult bennem, hogy a mindennapokhoz számomra a lendületet a pozitív találkozások, emberi kapcsolatok, tapasztalatok adják. Szakmámból kifolyólag így az, ha az egészségen keresztül boldog életekhez járulhatok hozzá. Az alkotás folyamata és az eredmény látványossága miatt a sebészet hamar vonzóvá vált, ezután rájöttem, hogy a plasztikai sebészet fogja jelenteni számomra a kiteljesedést.

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, tanulmányaimat ez idő alatt és az egyetemet követően is több külföldi egyetemi és klinikai gyakorlati tapasztalattal mélyíthettem el. Ösztöndíjprogram keretei között egy évet töltöttem a cadízi egyetemen Spanyolországban, majd rezidens éveimben 2010-2013 között Németországban dolgoztam általános sebészként, ezt követően 2013-tól szakorvosjelöltként a plasztikai sebészeti képzésben többek között a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Égésplasztikai Osztályán folytattam munkámat. 2016-2017 plasztikai sebészeti képzés ösztöndíj keretében Brazíliában, Rio de Janeiroban, az Instituto Ivo Pitanguy és Instituto Carlos Chagas intézetekben fejleszthettem tudásomat. Ez az időszak mind szakmailag, mind emberileg nagyon sokat adott nekem, örökké hálás leszek azon kollegáimnak, akikkel az utam során találkoztam és segítettek nekem, hogy jó szakember váljon belőlem és köszönöm pácienseimnek is, akik a pozitív visszajelzésük, szeretetük által megerősítettek abban, hogy megtaláltam a hivatásom.

A The Mermaid Factory gondolata is Ipanema csodás strandján fogant meg bennem, hogy mindenkinek, aki a segítségemet kéri, adhassak majd egy kis boldog, gondtalan életérzést, ahogy a szép sellők is érezhetik magukat a csodás tengerfenéken, azáltal , hogy valami olyat alkotunk, ami a pácienseimet elégedettséggel tölti el. A plasztikai sebészeti szakvizsgámat 2018-ban tettem le.

Az orvoslás és a szépség világának sokszínűsége miatt fontosnak tartom, hogy mind hazai, mind külföldi képzések és szakemberek segítségével folyamatosan megújítsam és bővítsem tudásomat. Szerencsésnek érzem maga, hogy tanulmányaim során a világ számos pontján járhattam, és megtapasztalhattam milyen sokféle szépségideál, karakter létezik. Sokat gondolkodtam, hogy mi az, ami a szépséget mégis egységgé kovácsolja, hiszen sokan sokfelé oly sokféleképpen értelmezik. A kulcs azt hiszem a szépség okozta elégedettségben, boldogságban rejlik.

Plasztikai sebészként Pácienseimmel közösen dolgozhatunk ezen a célon. Az első konzultációtól kezdve csapatként szeretnék Veled együttműködni. A munkám nem egy tökéletes idol megalkotásában teljesedik ki, hanem abban a mosolyban, amit Rajtad látok a beavatkozások után. Nem hiszek az egységes megoldásokban. A kreatív, sokszínű munkában, az alkotásban hiszek, ami elvezet a közös sikerhez: a Te elégedettségedhez.

Bővebben Kevesebb

Szakvizsgák

  • 2018 - Plasztikai sebészet

Specialitások

Mellplasztika, Arcplasztika, Hasplasztika, Szemhéjplasztika, Arcesztétikai beavatkozások, Hialuronsavas ajakfeltöltés, Botulinum toxin kezelés

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább