Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Parrák Zita

Dr. Parrák Zita

Általános orvos

Dr. Parrák Zita
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Jó, ha már az a célom, hogy adhassak!

Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista lassan 10 éve foglalkozik orvosi esztétikával. 2018-ban Franciaországban a nizzai Sophia Antipolis Egyetem Fej- és Nyaksebészeti Intézetében szerezte oklevelét az arc orvos-esztétikai kezeléseiből. 2019-ben sikeres vizsga letétele után az Amerikai Orvos-Esztétikai Társaság (American Academy of Aesthetic Medicine) board certified esztétikai orvosa lett. Rendszeresen vesz részt hazai és nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusokon és továbbképzéseken. Minden, ami orvos-esztétika, szívügye, speciális területei a Reversal-Sculptra arckezelés és fenékemelés, Bioszálas kontúrozás, Radiesse kezelés, Arcfeltöltés hialuronsavval.

„Kicsi gyerekkoromtól nagyon vonzott a gyógyítás, édesanyám védőnő volt, a háziorvosunk munkája is elvarázsolt, így kettőjük hatására mindenképp gyermekorvos akartam lenni. A SE Általános Orvostudományi Karán végeztem, majd gyermekklinikán dolgoztam, amit imádtam. Azután elköltöztünk vidékre, ahol a gyermekkórházi feltételeket nem tudtam szakmai szemmel, a gyermekek szempontjából elfogadni, váltottam. Mozgásszervi rehabilitációval kezdtem foglalkozni, majd visszajöttünk és belecsöppentünk a gyógyszeriparba, sales managerként dolgoztam, jártam az országot fel és alá, és aztán egyszer Kornél, a férjem megkérdezte: tényleg ezt akarod csinálni? És azonnal tudtam, hogy nem. Kint voltunk Amerikában és láttam egy magazint, NewBeauty címmel és már tudtam, hogy nekem ez kell. Nem feltétlenül a testet, hanem a lelket gyógyítani. Visszaadni a hitet önmagunkban, az önbizalmat. 

Először egy töltés tanfolyamra jelentkeztem, de onnantól minden képzést, ami számomra hiteles, elvégzek. Mert nagyon-nagyon jó érzés az az öröm, amit adhatok. Amikor egy válás után, lelkileg és testileg is megviselt hölgy eljön hozzám és utána a tükörbe néz, és örömében sírva fakad, az a legnagyobb elismerés. De tudom azt is, hogy sokan vannak, akik arcát, testét a betegségük tépázta meg. Végzünk például daganatos betegeknél is arcfeltöltést, hogy visszakaphassák picit a nőiességüket, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen belső energiákkal küzdenek meg a betegséggel. Ez teljesen ingyenes, de ami számomra a legnagyobb csodálat, hogy bárkinek meséltem erről, azonnal csatlakozni akart. Ma már fodrász, sminkes, ruhatervező vesz részt ebben és minden nap látom, mennyi erőt adhatunk. Mindig olyan megoldást keresek, ami annak, aki hozzám fordul a lehető legkíméletesebb és a leghatékonyabb, megadja azt az érzést, hogy újjászületik. Mert lehetünk bármilyen korba is, ez nagyon fontos”- ez Parrak Zita filozófiája.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Kar (Orvosi Diploma)

Specialitások

Reversal-Sculptra arckezelés és fenékemelés, Bioszálas kontúrozás, Radiesse kezelés, Arcfeltöltés hialuronsavval

Képzések

  • 2018 - Sophia Antipolis Egyetem Fej- és Nyaksebészeti Intézet Oklevele
  • 2019 - American Academy of Aesthetic Medicine board-certified esztétikai orvos

Dr. Parrák Zita által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
25.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 25.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 25.000 Ft

Tovább