Bársony Orvosi Központ

Bársony Orvosi Központ

Bársony Orvosi Központ
Értékeld a klinikát

Bemutatkozás

22 évvel ezelőtt a Bársony Orvos-Esztétika Magyarországon elsőként kezdte el a lézeres szépészeti kezeléseket. Több tízezres kezelésszámmal és összehasonlíthatatlan szakmai tapasztalattal a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy a lézeres szőrtelenítés és a műtét nélküli arcfiatalítás igazi specialistái vagyunk.

Három budapesti központunkban csúcstechnológiás kezelőgépekkel, képzett orvosokkal és asszisztensekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Jelenleg több mint húszféle lézeres és nem lézeres esztétikai kezelést végzünk: lézeres orvosi kezeléseket, ránctalanító és bőrfiatalító kezeléseket, alakformáló és karcsúsító kezeléseket.

Valamint bőrgyógyászati, endokrinológiai, nőgyógyászati szakrendeléssel és laborvizsgálatokkal is várjuk pácienseinket. Bársony Óbuda – Bársony Buda /MOM Park mellett/ – Bársony Nyugati tér.

A legnagyobb elismerés számunkra az, hogy új pácienseink többsége korábban nálunk kezelt, elégedett ismerőse ajánlásával keres fel bennünket.Minden páciensünk számára egyéni kezelési tervet készít bőrgyógyász szakorvosunk, hogy a legkisebb számú kezeléssel a legjobb eredményt érjük el. Ehhez figyelembe vesszük az egyéni adottságokat és igényeket, a bőr jellemzőit és minőségét.

Bővebben Kevesebb

Klinika által végzett beavatkozások

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
2.000 - 10.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 2.000 - 10.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 2.000 - 10.000 Ft

Tovább