Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Bársony Orvosi Központ

Bársony Orvosi Központ

Bársony Orvosi Központ

Bemutatkozás

Két évtizedes szakmai tapasztalat, hitelesség, megbízhatóság

Idén már 22 éve az orvos-esztétikai piac egy legjelentősebb szereplője. Budapesten egyedülállóan három orvos-esztétikai központtal, már több mint 60 000 lézeres kezelés után, 12 csúcstechnikát képviselő lézerberendezéssel, és összehasonlíthatatlan szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ennek egyik alappillére, hogy munkatársainak több mint fele 10-20 éve hűséges hozzá, az ő szakmai tapasztalatuk valódi. Hivatástudatuk kimagasló, rengeteg kezelést elvégeztek, többféle technológiát próbáltak már ki az elmúlt években, a kezeléseket magukon is kipróbálják, hogy saját tapasztalatukkal, véleményükkel segítsék a pácienseket.

Az orvosesztétika hazai „őskorában”, 1999-ben nyílt meg az első központjuk, még Bársony Lézerklinikaként indultak, ma már orvos-esztétikai központként 2 budai klinikája mellett Pesten, a Nyugati téren is elérhetővé váltak kezeléseik. A Bársony Orvos-Esztétika Magyarországon elsőként vásárolt lézeres szőrtelenítő gépet és kezdte meg elsősorban a hölgyek, de hamarosan az urak kezelését is, de rövid időn belül ér- és pigmentfolt, valamint hegek kezelésére, bőrfiatalításra alkalmas lézerekkel bővült a szolgáltatási paletta. Kezdetekben kifejezetten csak lézeres kezelésekre specializálódtak., az esztétikai piac robbanásszerű fejlődése és változása miatt, folyamatosan bővítettek, csúcstechnológiás gépekkel pácienseinek is elérhetővé akarták tenni a világpiacon megtalálható professzionális kezeléseket. Elsők között vezették be a lézeres intim kezelést is, a női problémák műtét nélküli megoldására, ma már bőrgyógyászat és anyajegyszűrés mellett már endokrinológia, nőgyógyászati magánrendelésük van, illetve laborvizsgálatokat is végeznek. Elkötelezettségükre és a megbízhatóságukra garancia, hogy munkatársaik fele több mint 10-20 éve itt dolgozik, szakértelmük, ismeretük, tapasztalatuk verhetetlen. 

„A Bársony valódi fogalom az esztétikai piac területén. Ezt a pozíciót úgy értük el, hogy meghatároztuk azokat az értékeket, amelyek fontosak nekünk és kiemelten foglalkozunk ezekkel a mindennapi munkánk során. A Bársony Orvos-Esztétika a lézeres szőrtelenítés specialistája, a leginnovatívabb, legmodernebb technológiát használja. Kommunikációnk során fontos számunkra, hogy szolgáltatásainkat hitelesen mutassuk be. Olyan kezeléseket alkalmazunk, amit saját munkatársaink is kipróbáltak és jó véleménnyel vannak róla, valódi hatást tapasztaltak. Olyan ismert emberekkel dolgozunk együtt, akik valóban a pácienseink, valóban kipróbálták a kezeléseinket és saját véleményüket adják hozzá. Fontos számunkra a korrektség. Orvosaink, asszisztenseink akkor végzik el az adott kezelést a páciensen, ha azzal valóban elérhető a kívánt eredmény/hatás. Asszisztenseink, orvosaink az álalunk kínált kezeléseket saját magukon is kipróbálják, olyan minőségi kezelésekkel foglalkozunk és olyan csúcstechnológiás berendezéseket használunk, amelyekben mi is megbízunk. Első a páciens. Elégedettsége az igazi siker számunkra. Több tízezer elégedett páciensünk, több ezer visszajáró, összehasonlíthatatlan szakmai tapasztalatot jelent, büszkék vagyunk arra, hogy a lézeres szőrtelenítés és a műtét nélküli arcfiatalítás, valamint alakformálás  igazi specialistái vagyunk. Három budapesti központunkban csúcstechnológiás kezelőgépekkel, képzett orvosokkal és asszisztensekkel állunk pácienseink rendelkezésére. Jelenleg több mint húszféle lézeres és nem lézeres esztétikai kezelést végzünk: lézeres szőrtelenítést, lézeres orvosi kezeléseket (értágulatok, pigmentfoltok, hegek kezelését, tetováláseltávolítást), ránctalanító, bőrfiatalító, alakformáló és karcsúsító kezeléseket. Minden páciensünk számára egyéni esztétikai kezelési tervet készítenek orvosaink, hogy a legkevesebb számú kezeléssel a legjobb eredményt érjük el. Ehhez figyelembe vesszük az egyéni adottságokat és igényeket, a bőr jellemzőit és minőségét. Az egyik legnagyobb elismerés számunkra a rengeteg elégedett páciensünk. Sokan már ajánlás útján érkeznek hozzánk. Vannak olyan pácienseink, akiknek családjából már 3 generáció tér vissza hozzánk rendszeresen kezelésre”- mondják a központ alapítói.

Amit a pácienseknek kínálnak:

  • nem egy lézerrel dolgoznak, ami mindenre jó, hanem specifikus lézerekkel minden problémára: kifejezetten szőrtelenítésre, ér- és pigment foltok kezelésére, hegek kezelésére, ránctalanításra, vagy tetoválás eltávolításra kifejlesztett lézertechnológiák alkalmazása
  • minden bőrtípusra és problémára szakszerűen megválasztott, hatékony kezelési mód
  • csúcstechnológiák és tartós ránctalanító eljárások alkalmazása
  • műtét nélküli megoldások alkalmazása
  • kezelések hatékony kombinálása egy helyen a legjobb eredmény érdekében
  • alapos orvosi vizsgálat, állapotfelmérés és testösszetétel analízis térítésmentesen az alakformáló kezelés megkezdése előtt
  • orvosi felügyelet és garancia a kezeléssorozat közben
  • bőrgyógyászati, nőgyógyászati, endokrinológiai szakrendelések  

2020-ban szolgálatásaik egy részét webshopon is elérhetővé tették: www.barsonywebshop.hu

Biztonságosan, akár bankkártyás fizetéssel lehetőség van kezelések (lézeres szőrtelenítés, alakformálás, arckezelés, intimlézer kezelés) vásárlására. 0-24 óráig, így személyesen csak a konzultáció vagy kezelés napján kell a központjaikba ellátogatni.

Bővebben Kevesebb

Klinika által végzett beavatkozások

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
2.000 - 10.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 2.000 - 10.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 2.000 - 10.000 Ft

Tovább