Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Széchenyi Kornél

Dr. Széchenyi Kornél

Általános orvos

Dr. Széchenyi Kornél
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

„A legnagyobb öröm, amikor láthatom, hogy örömet szerzek”

Dr. Széchenyi Kornél orvos-esztétikai specialista, aki feleségétől kapott indíttatást, hogy plasztikai sebészettel, szépítéssel foglalkozzon. Mert látta, hogy mennyire sokat tudnak segíteni egy-egy páciens önbizalmán, harmóniáján. Baleseti sebészként kezdte a pályáját, közben közgazdász diplomát szerzett, megjárta a gyógyszeripar vezetőségét is, európai dialízis hálózatot vezetett, de valahogy nagyon vonzotta az a világ, amiben orvosfelesége akkor már évek óta beleszeretett. Kezdetben a modellje volt, marketingese, azután maga is nekikezdett az orvosi munkának.

Ennek lassan tíz éve. 2012 óta foglalkozik orvosi esztétikával. 2018-ban Franciaországban a nizzai Sophia Antipolis Egyetem Fej- és Nyaksebészeti Intézetében szerezett oklevelet az arc orvos-esztétikai kezeléseiből. 2019-ben sikeres vizsga letétele után az Amerikai Orvos-Esztétikai Társaság /American Academy of Aesthetic Medicine/ board certified esztétikai orvosa lett.

Rendszeresen vesz részt hazai és nemzetközi orvos-esztétikai kongresszusokon és továbbképzéseken. Az Amerikai Orvos-Esztétikai Társaság tagjaként a társaság által szervezett nemzetközi esztétikai képzéseken oktat, Magyarországon pedig a PDO Thread Lift technikáját is tanítja a hazai orvosoknak.

Dr. Széchenyi Kornél életében hosszú út vezeteett a szépészeti orvoslásig, de úgy érzi, megtalálta azt az utat, ami az övé. Örömet ad és kap a munkája során. Ehhez pedig szerinte elengedhetetlen a figyelem, az idő és a pontos átbeszélése mindennek.

„Mindenkinek más a magáról alkotott képe és az, amit a külvilág lát. Hajlamosak vagyunk az apró dolgokra figyelni, miközben mások az összképet látják. Ezt a kettőt kell egyensúlyba hozni és megtalálni azt, amire a páciensnek szüksége van. Nagyon fontos a részletes átbeszélés, mi az, ami őt zavarja és mi az, amit én látok. Jönnek sokan úgy is, hogy én mondjam meg, mit változtassunk, de ez nem jó. Meg kell tudnom, valójában őt mi zavarja, és azon hogyan tudunk a leghatékonyabban változtatni, ebben pedig minden támogatást megadni”- vallja Széchenyi Kornél.

Bővebben Kevesebb

Specialitások

Bioszálas kontúrozás, Sculptra/Reversal/Radiesse arcfeszesítés, Sculptra/Reversal fenékemelés

Képzések

  • 2018 - Sophia Antipolis Egyetem Fej- és Nyaksebészeti Intézet Oklevele
  • 2019 - American Academy of Aesthetic Medicine board-certified esztétikai orvos

Dr. Széchenyi Kornél által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
25.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 25.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 25.000 Ft

Tovább