Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Kazay Szilárd Zsolt Ph.D.

Dr. Kazay Szilárd Zsolt Ph.D.

Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd Zsolt Ph.D.
  • 1007 Budapest, Margitsziget, Hotel Danubius Health Spa Resport I. em.
  • +36 70 731 +36 70 731 2836
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Időt és figyelmet kell adni és kommunikálni!

Dr. Kazay Szilárd Zsolt Ph.D. plasztikai sebész a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen végzett, pályáját az egri Markhot Ferenc kórház sebészeti és traumatológiai osztályán kezdte, majd a debreceni Fül-Orr-Gégészeti Klinikán folytatta, plasztikai sebész szakvizsgát 2012-ben tett, majd PhD fokozatot szerezett, számos hazai és külföldi klinikán dolgozott. Kiemelt szakterülete a mellimplantátummal történő mellnagyobbítás és a mellrekonstrukció. Arcesztétikai tapasztalataimat nemzetközi kongresszusokon bővítette a hialuronsavval vagy botulinum toxinnal végzett arcfiatalítás, az ajakfeltöltés és a szálbehúzás területe.

„Édesapám onkológus, édesanyám gyermekorvos, de egészen távoli felmenőimig szinte mindenkinek a gyógyítás volt a hivatása, így nem is volt kérdés számomra, hogy az enyém mi lesz. Az égés és plasztikai sebészet varázsolt el, a szépészet, annak minden aspektusában. Mert az ugye mindig mindenkinek szubjektív. Legyen az egy nagyon súlyos baleset, betegség okozta ’rombolás’ a testen, vagy egyszerűen valaki olyan adottságokkal született, ami számára komoly gátlásokat okoz, ugyanúgy tudok segíteni. Nagyon sokat mentőztem, amikor sokszor az élet volt a tét, a rengeteg újraélesztés során az ember újraértékelheti az életét. De ugyanez igaz tud lenni egy plasztikai, vagy esztétikai beavatkozásra is. Mert bármilyen esztétikai probléma lelkileg olyan terhet tud jelenteni, ami a mindennapi életet, az önbecsülést befolyásolja.

Amikor eljön hozzám egy nő, feleség, anyuka, aki még soha nem mert levetkőzni még a férje előtt sem, de még fürdeni is gyertyafény mellett tud, mert akkora gátlást okoz benne, hogy melle aszimmetrikus, akkor nagyon is igazolja az élet, hogy a plasztika- esztétika mennyire nem ’úri hóbort’, hanem valós segítség nők és férfiak ezreinek. Ez a páciensem ma már simán elmegy egy nudista strandra, mert annyira átsegítette a gátjain ez a beavatkozás. Nagyon-nagyon fontos a beszélgetés, fel kell tudnom mérni, hogy mi az ok okozat. Vagyis lehet-e lelki oka annak, hogy valaki elégedetlen, vagy tényleg a számára nem elfogadható testrész okoz-e nehézségeket az önelfogadásban”- mondja Kazay szilárd.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 2003 - Általános orvosi diploma, MOGYE, Marosvásárhely
  • 2013 - PhD tudományos fokozat

Szakvizsgák

  • 2012 - Plasztikai sebészeti szakvizsga

Specialitások

Mellnagyobbítás mellimplantátummal, Mellrekonstrukció

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább