Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Ma Belle Klinika

Ma Belle Klinika

Ma Belle Klinika

Bemutatkozás

A Ma Belle Klinika Budapesten, a belváros szívében, a frekventált Andrássy úton várja mindazon kedves Pácienseit elegáns, prémium környezetben, akiknek fontos az egészségük megőrzése professzionális ellátás keretein belül. 

A Ma Belle klinika 2021-ben nyitotta meg kapuit, plasztikai sebészettel, járóbeteg szakellátással, foglalkozás-egészségügyi ellátással, valamint lelki egészségért felelős szakemberekkel. Az elegáns magánklinika a teljes egyénre fókuszálva igyekszik orvosolni és támogatni az egészséget, ami a test, a lélek, a szellem harmonikus együttműködése.

A klinika impozáns belső tere inkább hasonlít egy kifinomult szalonhoz, ezzel is
hozzájárulva a páciensek komfortérzéséhez és a klinika megnyugtató hangulatához.

Több évtizedes szakmai háttérrel rendelkező szakorvosok, a kor legmodernebb orvosi eszközeivel, empatikus kollégákkal állnak rendelkezésre egy időben, egy helyen, minden korosztály számára.

Ma Belle Klinika célja, hogy mint Budapest legszínvonalasabb egészségközpontja, a legelégedettebb kliensekkel, szakmai stábbal, a lehető legtöbb embernek tudja
egészségét, szépségét, önbizalmát, lelki harmóniáját visszaadni és segíteni megőrizni.

Dr. Kárász Tamás plasztikai sebész, orrspecialista nívós szakmai vezetésével az esztétikus külső megteremtése mellett a klinikán nőgyógyászat, endokrinológia, gasztroenterológia, kardiológia, bőrgyógyászat, belgyógyászat, allergológia, dietétika, labordiagnosztika és a méltán népszerű infúziós kezelések járulnak hozzá az egészséges, önbizalommal teljes élethez.

A klinika fontosnak tartja felhívni a figyelmet a rendszeres szűrések fontosságára,hiszen ezzel időben megelőzhetjük egy későbbi komolyabb betegség kialakulását.
A szűrőcsomagok - akár személyre szabottan is - előre egyeztetett időpontban, online vagy telefonos bejelentkezéssel elérhetőek a klinikán. 

A klinika infúziós kezeléseivel is támogathatja egészségét, a jó közérzetét, és számos exkluzív, személyre szabott infúziós vitaminkoktéljaik közül választhat, előzetes egészségügyi állapotfelmérést követően.

Egészség és Szépség

egy időben, egy helyen, harmóniában Veled!

Az impozáns, Andrássy úti klinika, wellness körülmények között lehetőséget nyújt 24 órán belül elérhető szolgáltatásokra, gondolva azon Pácienseikre, akik azonnali megoldást szeretnének egészségük, szépségük megőrzéséhez!

Ne feledjük, az egészség a test, a lélek, a szellem harmonikus együttműködése!
Budapest kulturális felfedezése, szellemi feltöltődése mellé ajánlja szeretettel a Ma Belle Klinika 45 perces komplex szolgáltatását, amelyet akár együtt barátaival is igénybe vehet, hogy a legrövidebb időn belül, a leghatékonyabb megoldásokkal tehesse teljesebbé, elégedettebbé, ragyogóbbá, kipihentebbé napjait!

Ajándékozza meg magát 45 perc én idővel, ezalatt bőre megfiatalodik, szervezete feltöltődik, a ráncai kisimulnak, valamint a test a lélek harmonikus állapotát is visszaállíthatja a klinika szolgáltatásai által.

A klinikán azonnali bejelentkezéssel, 24 órán belüli szolgáltatásokkal, elegáns
környezettel, angolul beszélő, segítőkész kollégákkal segítik szépülését és egészsége
megóvását.

Az azonnali expressz szolgáltatás árait a klinika honlapján megtalálja.


A Ma Belle Klinika szolgáltatásai, a kibővített szakrendelései, szépészeti és plasztikai beavatkozásai egészségesebbé teszik pácienseink életét.

Bejelentkezéshez vagy további információért, árakért hívja a klinika telefonszámát +3630 011 4445 vagy keresse fel a weboldalt www.mabellebudapest.hu.

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
20.000 forinttól

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 forinttól

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 forinttól

Tovább