Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Vaszilkó Mihály PhD

Dr. Vaszilkó Mihály PhD

plasztikai sebész, arc- állcsont- és szájsebész

Dr. Vaszilkó Mihály PhD
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Dr. Vaszilkó Mihály Tamás vagyok 2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán és még ebben az évben felvételt nyertem az általános sebész központi gyakornoki képzésbe. 2002-ben 1 év szakgyakorlat után módosítottam szakképzésem, az akkor újonnan induló arc-állcsont és szájsebészetre. A rezidentura alatt a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának graduális hallgatója, a Fogorvostudományból a második diplomát végül 2009-ben kaptam meg.

2004-től a Semmelweis Egyetem Arc-, Állcsont-, Szájsebészeti és Fogászati Klinikáján klinikai orvos. 

Az Arc-. Állcsont-, Szájsebészeti szakvizsgát 2008-ban abszolváltam kiválóan megfelelt eredménnyel, ebben az évben kineveztek egyetemi tanársegédnek. 2011-ben felvételt nyertem a plasztikai- és égés sebészeti ráépített szakképzésbe, melyből 2015-ben vizsgáztam kiválóan megfelelt eredménnyel. PhD fokozatát 100%-os minősítéssel szereztem meg 2015-ben. 2016-ban kaptam meg adjunktusi fokozatot és kineveztek osztályvezető helyettesnek. Külföldi szakmai útjaim során 1 hónapot töltöttem a Kavalai Egyetemi Kórház sebészeti osztályán Görögországban, 4 hónapot a Freiburgi Albert Ludwigs Egyetem Maxillofaciális és Plasztikai Sebészeti Osztályán Németországban, számos alkalommal részt vettem Undt professzor mellett a Bécsi AKH Arc-állcsont és szájsebészeti osztályának működésében illetve 2 hónapot töltöttem a Párizsi Hopital Necker Enfant cranoifacialis osztályán Eric Arnaud mellett, veleszületett fejdeformitások plasztikai helyreállitó műtéteinél, illetve kozmetikai arcsebészeti beavatkozásainál.

Fontosabb Szakmai továbbképző tanfolyamok: „Computer Assisted CMF Surgery” Davos, Svájc, AO kurzus Budapest, „TMJ dysfunction course” Ferrara Olaszország, „TMD and the endoscopic therapy” cadaver kurzus Bécsben, „The orbit 2011” kurzus Ferrara Olaszország, „Facial plastic surgery” cadaver kurzus Szingapúrban. Szlovéniában Fotona lézer workshop „lipolysis, hyperhidrosis és endovenozus lézer abláció” témában. Gardone Riviera Olaszországban arcplasztikai cadaver kurzus és továbbképzés „Botti’s Face”.

Kongresszusi előadások szerepelnek a neve mellett magyar és angol nyelven több mint 50 esetben. Tartottam előadást a közép és dél amerikai illetve az ázsiai maxillofacialis társaság nemzetközi kongresszusán Cancunban és Kuala Lumpurban, meghívott előadóként szerepeltem a magyar oszteologiai, a magyar rheumatologiai társaság, a Magyott, a Magyar Szenológiai Társaság kongresszusán, az Országos Osteoporosis Centrum Anyagcsere-csontbetegségek továbbképzésein. Az egyetemek által szervezett fogorvosi továbbképző és szintentartó tanfolyamok rendszeres előadója vagyok. Az első Motesz interdiszciplináris fórumon előadó a másodikon előadó-moderátor. 

Tantárgyi előadója és alapítója a Semmelweis Egyetem Orvosi és Fogorvosi karán a graduális oktatásban 2017-óta szereplő „arc esztétikai beavatkozásai és plasztikai sebészete” című választható tantárgynak. 2008-óta a Semmelweis egyetem rendszeres tantermi előadója magyar, angol és német nyelven.

Szakmai szervezetekben tagság: 2003-tól a Magyar Arc-Állcsont és Szájsebészeti Társaság tagja, 2005-től az European Cranio-Maxillo-Facial Surgeons (EACMFS) tagja, 2007-től a Magyar Onkológusok Társaságának tagja.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 2001 - Általános Orvosi Diploma Semmelweis Egyetem, Budapest, Általános Orvostudományi Kar
  • 2009 - Fogorvostudományi Diploma Semmelweis Egyetem, Budapest, Fogorvostudományi Kar
  • 2015 - Phd fokozatszerzés

Szakvizsgák

  • 2008 - Arc- Állcsont- és Szájsebészeti Szakvizsga Semmelweis Egyetem
  • 2015 - Plasztikai és Égés Sebész Szakvizsga Semmelweis Egyetem

Képzések

  • Freiburg Arc- Állcsont- Szájsebészet és Arcplasztikai osztály 4 hónap gyakorlat
  • Facial plastic surgery cadaver kurzus, Szingapúr
  • Fotona lézer, lipolízis, hiperhidrózis és endovenozus lézer abláció workshop, Szlovénia
  • Párizs gyermek koponyafejlődési rendellenességek sebészete illetve felnőtt arcplasztika 2 hónap gyakorlat
  • Botti’s Best Face cadaver kurzus és továbbképzés, Olaszország
Bővebben Kevesebb

Specialitások

arc és nyakplasztika, arcplasztika, mini arcplasztika, szemhéjplasztika

Publikációk

26 tudományos cikk, 5 könyvfejezet, 2 tankönyvfejezet

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
20.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 20.000 Ft

Tovább