Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Szimaderm Bőrgyógyászat és Esztétika

Szimaderm Bőrgyógyászat és Esztétika

Szimaderm Bőrgyógyászat és Esztétika

Bemutatkozás

Dr. Bárdos-Szima Georgina vagyok, a Szimaderm Bőrgyógyászat és Esztétika alapítója. 2011-ben szereztem Általános Orvosi Diplomát a Debreceni Egyetemen. Rezidensi éveimet a Debreceni Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján töltöttem, mely idő alatt tudományos munkát végeztem praecancerosus bőrgyógyászati kórképek és végleges szőrtelenítés lézeres megoldásai témakörben. 

Már ekkor számos hazai és nemzetközi kongresszuson vettem részt és adtam elő ezekben a témákban. 2016-ban szereztem szakvizsgát bőrgyógyászatból.

Ezt követően az esztétikai orvoslás számos területén tovább képeztem és képzem folyamatosan magam hazai és külföldi tréningeken. 2018-ban nyitottam meg a Szimaderm Bőrgyógyászati és Esztétikai Klinikát, ahol az orvos-esztétikai kezeléseken felül, mint például a botox, vagy hyaluronsavas töltés, az összes bőrproblémára tudunk megoldást nyújtani lézeres gépparkunk és tűs kezeléseink segítségével. 

Számos orvos-kozmetikai kezelésünk érhető el, melyeket egyénre szabva nagy tapasztalattal kombinálunk a szép bőrkép és a természetes megjelenés érdekében.

Esztétikai problémával hozzám forduló pácienseim esetén azt az alapelvet követem, mely szerint a természetesség megőrzése mellett egy frissebb, üdébb megjelenésű, néhány évvel fiatalabb külsőt hozzak létre az arc eredeti karakterének megőrzésével.

Várunk mindenkit szeretettel a Szimadermben.

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
23.000 Ft-tól

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 23.000 Ft-tól

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 23.000 Ft-tól

Tovább