Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Szemhéjplasztika - amikor még van alternatíva!

Szemhéjplasztika - amikor még van alternatíva!

Talán nem is tudod, mitől olyan fáradt a tekinteted, van már, hogy tényleg elfárad, mégpedig a ránehezedő megereszkedett szemhéjad miatt. Lehet, hogy csak azt látod, hogy nem tudod úgy sminkelni a szemed, mint korábban, mert bármit is használsz, az a redőkben összeáll, és csak ront a helyzeten. A szemhéjplasztika tűnik az egyetlen megoldásnak, pedig sok esetben van még alternatívája: a plazmakezelés.

Genetika, életmód, megannyi tényező befolyásolja bőrünk állapotát, de sajnos egy idő után mindenkinél elkezdődik a bőr rugalmasságának csökkenése, megereszkedése. Ráadásul a szem környékén nemcsak vékonyabb a bőr, hanem ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostot tartalmaz. Így sokan

már egészen fiatalon szembesülnek azzal, hogy megereszkedett a szemhéjuk.

Ez a probléma nemcsak beszűkíti a tekintetet, hanem öregít, mindig olyan fáradtnak hat. Sokszor valójában is fáradt, hiszen a megereszkedett bőr ténylegesen próbára teszi a szemhéjunkat. Kisebb lesz a szemünk, a szempilla fölötti bőr már alig-alig látható, vagy teljesen eltűnik. Szerencsére van megoldás, és nem kell feltétlenül a műtétre gondolni! A szemhéj fiatalító plazmakezelés akár megelőzésre is alkalmas, vagy egy már elvégzett szemhéj plasztika után is segíthet, hogy az eredmény tartósabb maradjon.

Kapcsolódó: Minden, amit a műtét nélküli arcfiatalításról tudnod kell

„Van, akinek a genetikája olyan, hogy már egészen fiatalon megereszkedik a bőre, de úgy 30 éves kor után valóban elindul a bőr rugalmasságának csökkenése. Kinél előbb, kinél utóbb okoz ez problémát, viszont sok esetben még elkerülhető a plasztikai beavatkozás.

A plazmakezelés tökéletesen alkalmas az enyhe megereszkedés kezelésére, megelőzésre, illetve egy már elvégzett plasztikai beavatkozás után,

mert segíti a kollagén termelést. Nincs műtét, a kezelés biztonságos, gyors, nem jár vágással. Más technológiákhoz viszonyítva minimális a gyógyulási idő és akár egy kezelés is látványos eredményt hozhat. Megemelkedik a megereszkedett szemhéj, a tekintet nyíltabb lesz nincsenek hegek hatása pedig évekig is eltarthat”- mondja dr. Lukácsi Andrea a Bársony Orvos-Esztétika bőrgyógyásza.

Kapcsolódó: Kollagén: A plasztikai sebészet természetes alternatívája

A kezelés menete:

A beavatkozást rendkívül precízen, sebészi pontossággal, maximális páciensbiztonság mellett végezzük el. A gép működésének elve a plazma felhasználása. A kiváló minőségű svájci tűfejjel működő készülék ionizált állapotú gázt (plazmát) hoz létre a levegőből. Ezzel a kezelőfejjel sűrűn elhelyezkedő, apró pontokban stimuláljuk a szöveteket. A beavatkozásra kijelölt terület nagyon pontosan és precízen kezelhető. Az eljárás nem okoz sérülést a környező szövetekben, egyáltalán nem érinti a bőrfelület alatti kötőszövetet, izmokat. A kezelés hatására a megereszkedett szemhéj megemelkedik, teltebbé, feszesebbé válik.

A plazmakezelés alkalmazási területei:
  • felső szemhéj
  • szem alatti terület

Kapcsolódó: Kémiai hámlasztás vs. lézeres kezelés. Vajon melyik a megfelelő a Te bőrödnek?