Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Glow Up Aesthetic Clinic

Glow Up Aesthetic Clinic

Glow Up Aesthetic Clinic

Bemutatkozás

A ragyogás belülről kezdődik és velünk folytatódik

A Glow Up kilóg a bőrgyógyászati és esztétikai klinikák sorából. A kortárs elvárásoknak megfelelő, karakteres, high-end enteriőrben a bőrgyógyászat, a sebészet, az esztétika és a kozmetika szoros együttműködésben, teljes komplexitásában biztosítják a legideálisabb kezelési terveket, szolgáltatásokat és termékeket az egészséges és ragyogó bőr elérése, megőrzése érdekében. Dr.Faluhelyi Dóra, a klinika alapítója egy olyan klinikát hozott létre, ahol a szakmaiság, a tudatosság és a felelősség a legmagasabb szinten találkozik. „Ahelyett, hogy megváltoztatnánk a személyiség megjelenését, mi a természetes, kifinomult részletek megteremtésére specializálódtunk. Fontos, hogy ügyfeleink megtalálják az önmagukban rejlő szépséget, elfogadják, sőt szeretni tudják önmagukat. Ennek érdekében pácienseinkkel karöltve tervezzük meg a megfelelő, személyre szabott kezelési terápiát.”

Klinika luxuskivitelben


A klinika az iparág leginnovatívabb technológiáit kínálja, eszközparkjukat az elérhető világmárkák legmodernebb tárházából építették ki, így pácienseik a legkomplikáltabb beavatkozásokat is könnyedén veszik, hiszen a kezelőszékben ülve nem csupán az eredmény, de az ahhoz vezető út is fontos. „Minden termékünk, gépünk és kezelésünk a lehető leghatékonyabb, legkevesebb fájdalommal jár és a legmagasabb minőséget képviseli.”
Termékeik között megtalálható a Forlle’D termékcsalád, mely azt a nanotechnológiát alkalmazza, amiért megalkotója Dr. Makoto Hatto professzor Nobel-díjat kapott, de az egyik legismertebb komplex bőrterápiát kínáló termékcsalád, a ZO Skin Health is képviselteti magát a klinikán. A Candela cégcsoport által gyártott Nordly’s gépét tavaly Amerikában az év lézerkészülékének választották, a SkinPen Precision-t, mely az egyedüli FDA-tanúsítvánnyal rendelkező orvosi mikrotűs eszköz a piacon.

Közösség és harmónia


Az irány, mely egyedülállóvá teszi a klinikát, Dr. Faluhelyi Dóra számára az elejétől kezdve egyértelmű volt. „Nyilván van egy kiemelkedő szakmai háttér, azonban a napi rutinunkban a páciens központú filozófia áll a középpontban. Pozitivitás, valódi figyelem, közösségépítés, melyek nem egyetlen orvos személyéhez, hanem a brand-hez kötődnek.”
A páciens központú filozófia egy saját fejlesztésű, az iparágban egyedülálló pácienstámogató rendszerben is testet ölt, mely mind szakmailag, mind anyagilag támogatja a tudatos bőrápolást.


Számunkra a Glow Up Aesthetic Clinic az egészséges bőrt, a természetes szépséget és a tudatos bőrápolást testesíti meg. Valljuk, hogy a rendszeres bőrápolásnak mindenki számára hozzáférhetőnek és elengedhetetlennek kell lennie.

Látogass el a Glow Up Bőrgyógyászati és Esztétikai klinikára, ahol teljes komplexitásában vizsgálják és egyben kezelik is a bőr elváltozásait.

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
30.000

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 30.000

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 30.000

Tovább