Dr. Gelesz Nikolett - Plasztika Esztétika
Dr. Gelesz Nikolett

Dr. Gelesz Nikolett

Dentoalveoláris szájsebész szakorvos

Időpontfoglalás konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 Ft

Áttekintés

Hitvallásom: Számomra a fogorvosi hivatás nem csak a fogak egészségéről, hanem emberi sorsokról is szól. A gyógyítási folyamat mindig egy összehangolt, végtelenül hálás csapatmunka.

Dr. Gelesz Nikolett vagyok, és boldogan mondhatom, hogy kisgyermekkorom óta az egész életemet végigkísérte a fogorvosi szakma iránti szenvedély, hiszen fogtechnikus családba születtem.

2008-ban diplomáztam a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán. Szakorvosi képzésem a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, valamint a Szekszárdi Balassa János Kórház Szájsebészeti Ambulanciáján töltöttem.

2011-ben Dentoalveoláris sebészet szakon tettem szakvizsgát a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Szakterületemhez tartoznak implantációs- és csontpótló beavatkozások, illetve különféle szájsebészeti kezelések.

2008 óta dolgozom Pécsen a Vitadent Esztétikai Fogászat és Implantológiai Centrumban. Mindemellett praktizáltam egy soproni magánklinikán, nemzetközi tapasztalatot pedig Londonban szerezhettem.

2013-ban egy szakmai továbbképzésen ismertem meg Férjemet, Dr. Horváth Ferencet. Az azóta eltelt évek folyamán erősítettem első saját magánrendelőjének, a Pheidias Esztétikai Fogászat és Implantológiai Centrumnak csapatát is.

2014-ben Németországban végeztem el a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát, ahol Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szereztem.

Az Implant Központ Budát közösen valósítottuk meg Férjemmel. Amikor elhatároztuk, hogy belevágunk, két cél lebegett a szemünk előtt.

Olyan munkahelyet szerettünk volna létrehozni, amely kiváló szakembereknek ad otthont. Hisszük, ha sok elhivatott, tehetséges ember tudását és munkáját összeadjuk, együtt biztosan maradandót és erőset alkotunk.

Mindemellett egy olyan rendelőt álmodtunk, ahol a páciens-központúság fogalma új értelmet nyer.

Ez a hely számomra (akárcsak a fogorvosi hivatás), többet jelent, emberi sorsokról szól.

Szakvizsgák:

Dentoalveoláris Sebész Szakorvos (2011)

Specialitások:

Fogimplantáció, azonnali implantáció, All-on-4 protokoll – Teljes szájrehabilitáció, csontpótlás, arcüregemelés, bölcsességfogeltávolítás, ciszták eltávolítása, betört fogak eltávolítása, esztétikai fogászati kezelések, direkt- indirekt héjak, fémmentes fogpótlások

Rendelési helyek

Dr. Gelesz Nikolett rendelési hely
Implant Központ Buda
1121 Budapest, Ördögszikla köz 1.
+36 20 557 1964

Előtte-utána fotók

Orvos: Dr. Gelesz Nikolett

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő előtte-utána fotónk...

Értékelések

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő értékelésünk...

Dr. Gelesz Nikolett

Időpontfoglalás konzultációra