Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Implant Központ Buda

Implant Központ Buda

Implant Központ Buda

Bemutatkozás

A gyógyítási folyamat mindig egy összehangolt, végtelenül hálás csapatmunka.

Fogorvoshoz járni sok embernek óriási lelki terhet jelent, ezt egy orvosnak sosem szabad elfelejtenie. Jelenleg 12 fős a csapat, tagjai egytől egyig magasan képzett szakemberek, de amikor összeálltak, nem csak a szakmai tudást, de a “soft skilleket” is figyelembe vettek. Mert az Implant Központ Buda hitvallása, hogy mindenki empatikus és segítőkész legyen kollégáihoz, pácienseinkhez egyaránt. Ezért mindent megtesznek. Így például, hogy ezt a szorongást minél jobban tudják oldani, a rendelőket speciális fogászati székekkel szereltek fel, amelyeket egyetlen gombnyomással tárgyaló pozícióba lehet állítani, így senkinek nem kell fekvő helyzetben, a kiszolgáltatottság érzésével végighallgatni fogorvosát. Mert ez az Implant Központ Buda célja: szakmailag és emberileg is a legjobbat, legtöbben adni.

Férj és feleség közösen álmodták meg az implantológia zászlóshajóját: az Implant Központ Budát. Amikor elhatározták, hogy belevágnak, két cél lebegett a szemük előtt. Olyan munkahelyet szerettek volna létrehozni, amely kiváló szakembereknek ad otthont. Hitték ugyanis: ha sok elhivatott, tehetséges ember tudását és munkáját összeadják, együtt biztosan maradandót és erőset alkotnak. Mindemellett egy olyan rendelőt szerettek volna, ahol a páciens-központúság fogalma új értelmet nyer. Rendelőikben mindent úgy alakítottak ki, hogy mindenki jó érzéssel emlékezzenek vissza a náluk eltöltött időre, intim pihenőszobát, hogy egy-egy maratoni beavatkozás szünetében pácienseik nyugodtan elvonulhassanak. Mindemellett technikai hátterük is egyedülálló, a szellőztető rendszerünkbe telepített germicid lámpa segítségével például az épület teljes légterében fertőtlenített, steril levegő kering.

Fő profiluk az implantológia, pontosabban a teljes szájrehabilitáció. Ez gyakorlatilag életre szóló mosolyt jelent, egyetlen nap alatt. Tényleg lehetséges: a páciens reggel még rossz, hiányos fogsorral érkezik és akár már aznap este egy hollywoodi mosollyal távozik a klinikánkról. De a fogászati kezelések teljes skáláját lefedik, legyen szó akár csak egy fogtömésről, egy fogkőleszedésről, vagy a már említett teljes szájrehabilitációról. Akár a teljes fogazatot érintő, akár csak egyetlen fog pótlásáról legyen szó, rendelőikben a fogbeültetés leggyakrabban azonnali implantációval egybekötve történik. Egyetlen alkalommal, egyetlen beavatkozás során megtörténik a rossz fogak eltávolítása és az implantátumok beültetése. Egy nagyobb lélegzetvételű orvosi kezelés lelkileg is megvisel minden embert, így hatalmas megkönnyebbülést jelenthet, ha nem kell hónapokon át, újra és újra sebészeti kezelésnek kitenni magukat. A fogászati kezeléseket itt igyekeznek úgy megoldani, hogy az a páciens számára minél komfortosabb legyen, kezdve a barátságos fogadtatástól, a váró, és a rendelők berendezésén át a kezelés egész idejét tekintve. Kiemelten figyelnek a tervezésre, illetve az úgynevezett “egy ülésben” történő kezelésre.

Az Implant Központ Buda szakmailag is a legmagasabb szintet nyújtja. Az implantológia önmagában ugyanis tág fogalom, a központ az All-on-4 ®protokoll és az azonnali implantáció specialistája. Ez életre szóló megoldást nyújt akár teljes fogatlanság esetén is. Lényege, hogy mindössze 4 (felső állcsontban esetenként 6) implantátumra történik a fix, teljes fogpótlás rögzítése. Olyan esetben is elvégezhető a beavatkozás, amikor kevés csont áll rendelkezésre. Ezáltal elkerülhető a csontpótlás és az azt követő hosszú gyógyulási idő. Az eljárás gyorsabb, költséghatékonyabb és lelkileg is sokkal kevésbé megterhelő, mint bármely korábban ismert implantációs technológia.

És tudják azt is, hogy a szép mosolyhoz a szép fogazat alapvető, de sokat ront a helyzeten, ha azt ráncok övezik, esetleg orrig húzódik az íny, amikor valaki elmosolyodik, ez úgynevezett ínymosoly. Ezekre is van náluk megoldás.A központ alapítói hisznek abban az életszemléletben, hogy: amíg élünk, addig tanulunk. Ezért igyekeznek folyamatosan fejlődni. A rendelő felső szintjén oktató termet alakítottak ki high-tech megoldásokkal, hogy tudásukat tovább adhassák.

Bővebben Kevesebb

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
15.000 - 50.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 - 50.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 - 50.000 Ft

Tovább