Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Gelesz Nikolett

Dr. Gelesz Nikolett

Dentoalveoláris szájsebész szakorvos

Dr. Gelesz Nikolett
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Minden páciensem esetében tudom, hogy munkámnak köszönhetően meg fog változni az élete. Végtelenül hálás hivatás az enyém.

Dr. Gelesz Nikolett 2008-ban végzett a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán. A szakvizsgáig, 2011-ig a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán valamint a Szekszárdi Balassa János Kórházban praktizált, ekkor szerezte Dentoalveolaris Sebészet szakképesítését. 2008 óta van magánpraxisa a pécsi Vitadent és a budapesti Pheidias Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrumban. Mind e közben Budapesten, Sopronban és Londonban is dolgozott. Mígnem megalapították férjével az Implant Központ Budát. Szakterülete a szájszebészet, az implantáció, állcsont augmentációs (csontpótlásos) beavatkozások, valamint az implantációs fogpótlások és az általános fogászat.

„Mondhatom, hogy a fogorvoslásba születtem. A családi hagyományokat folytatom, hiszen fogászatunk, amit édesanyám és édesapám, akik fogtechnikus, a pécsi Vitadent már több mint 25 éve működik. Már kislányként is érdekelt a szakma, figyeltem a szüleimet munka közben a fogtechnikai laborban. Más gyerekek gyurmáztak, én farigcsáltam a mintázó viaszt és gipszet öntöttem. Az egész hely, és mindaz, ami ott történt, nagyon izgalmas volt a számomra, és kíváncsivá tett. Így a korosztályomnál sokkal hamarabb sajátíthattam el a fogorvoslás alapjait, a fogorvosi egyetemre már egy viszonylag megalapozott elméleti és gyakorlati tudással érkeztem. 2013-ban egy szakmai továbbképzésen ismertem meg férjemet, dr. Horváth Ferencet. Az azóta eltelt évek folyamán erősítettem első saját magánrendelőjének, a Pheidias Esztétikai Fogászat és Implantológiai Centrumnak csapatát is, ma már közös álmunk is megszületett, az Implant Központ Buda. 2014-ben Németországban végeztem el a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát, ahol Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szereztem. Mert mindig nagyon-nagyon fontos volt, hogy tanuljak, tudjak meg mindent, ami kell, hogy a legjobbat, legtöbbet adhassam. Érdeklődéssel követem a szakma híreit, fejleményeit, ezért is vagyok tagja számos hazai szakmai társaságnak, többek között a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának, a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaságnak, valamint a Magyar Fogorvosi Kamarának is. Úgy gondolom, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a világszintű konferenciákon minden információ a birtokomba kerüljön, és a szaklapokat, szakirodalmat többnyire eredeti nyelven tudjam olvasni. Minden azért, hogy a pácienseimek valóban tökéletes ellátást tudjak biztosítani. Számomra ugyanis a fogorvosi hivatás nem csak a fogak egészségéről, hanem emberi sorsokról is szól. Minden páciensem esetében tudom, hogy munkámnak köszönhetően meg fog változni az élete. Újra mosolyoghat, ezáltal visszanyeri önbecsülését és az önmagába vetett hitét. Mindez ugyan nagy felelősség, de engem ez mindig is motivált. Végtelenül hálás hivatás az enyém”.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 2008 - Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szak (Diploma)

Szakvizsgák

  • 2011 - Dentoalveoláris Sebész Szakorvos

Képzések

  • 2014 - Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzus

Specialitások

Fogimplantáció, Azonnali implantáció, All-on-4 protokoll, Teljes szájrehabilitáció

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
15.000 - 50.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 - 50.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 - 50.000 Ft

Tovább