Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Eat Clean Beauty Szalon

Eat Clean Beauty Szalon

Eat Clean Beauty Szalon

Bemutatkozás

Az életmódváltáshoz bármelyik nap pont jó lesz!

Bevált recept, hogy ünnepek vagy akár nyaralás előtt kezdünk el diétázni, ilyenkor megfogadjuk, hogy holnaptól biztosan életmódot váltunk. Pedig erre bármelyik nap ideális lehet és apró lépésekkel haladva biztos a siker.

Az Eat Clean Diet fehérjediétás fogyókúra programmal kezdődött a történetünk, immár 6 éve segítjük vendégeinket a változás útján, ez idő alatt több mint háromezren karcsúsodtak velünk. A fehérjetermékekkel hatékonyan és biztonságosan szabadultak meg vendégeink a felesleges kilóktól.

Az vagy, amit megeszel.

Komplett étkezési rendszert alkottunk, amiben bár vannak szabályok, de cserébe olyan termékeket adunk vendégeink kezébe, amik kiváló minőségűek és nagyon finomak. Hiszünk „a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt” elvben, mert tudjuk, hogy testünket sanyargatva, mindent megvonva tőle nemhogy a fogyás nem fog menni, de hosszú távon sokkal többet ártunk magunknak, mintha el sem kezdtük volna.

Több mint 200 féle diétás termék :)

Az Eat Clean Diet program egyik legnagyobb előnye, hogy több mint 200 féle fehérjetermék közül lehet válogatni, így, ha pl. nem annyira szereted a paradicsomlevest, akkor még 15 féle másik levesből tudsz választani. A diétát a rohanó hétköznapokon is könnyű tartani, mert minden étel gyorsan elkészül. Pontosan megmondja programunk, mikor, mit és mennyit lehet és kell enni. A program végére megnő a vitalitásunk, energikusabbá válunk és megszabadulunk a felesleges kilóktól.
Kívül-belül megújulva.

Azt már az elején is tudtuk, hogy minél egészségesebb és kiegyensúlyozottabb az étkezésünk, annál jobb állapotú lesz a bőrünk. Ezért is fontos diétánkban a megfelelő mennyiségű hús, zöldség és víz elfogyasztása. De rájöttünk arra is, hogy nem mindenkinek reagál ugyanúgy a teste és a bőre a fogyásra. Ezért 2021 őszén úgy döntöttünk, hogy a diétaprogramot kiegészítjük csúcstechnológiás testkezelő gépekkel és az InfraslimX infrabiciklivel is.

A diéta eredményeit a legújabb technológiájú, Cryomed 360 nevű zsírfagyasztó, valamint a HIEMT technológiájú elektromágneses alakformáló géppel fokozzuk. A zsírfagyasztással három hónap alatt 6-8 cm-es hasi zsírpárna csökkenést tudunk elérni, míg a HIEMT-géppel nemcsak a zsírbontást fokozzuk, hanem a rendkívül erős izomstimulációs hatással izomtónust növelünk.

Vannak olyan vendégeink, akik már a diéta első napjától igényelnek valamilyen sportolási lehetőséget, számukra az infrabiciklit ajánljuk, mert ez a kombinált sportolási lehetőség a vákuummasszázs, az infrakezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia alakformáló hatását egyszerre használja és sokkal hatékonyabb eredményeket érhetünk el vele.

Nem hagytuk ki palettánkról az arcbőr ápolását sem, hiszen a fogyás a legtöbb esetben ott mutatkozik meg először. Olyan arckezelő gépekkel találkozhatnak nálunk vendégeink, amelyekkel vágás és plasztikai beavatkozás nélkül érünk el látványos és vitathatatlan eredményeket.

Vendégeink látható eredményei és elégedett visszajelzései a mi legjobb referenciáink. Minden vendégünket első alkalommal ingyenes testösszetétel-méréssel és arcdiagnosztikai elemzéssel várjuk 2. kerületi szépségszalonunkban.

Bővebben Kevesebb

Galéria

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
Ingyenes

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Tovább