Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Végre kicsit figyelhetek magamra

Végre kicsit figyelhetek magamra

„El sem akartam hinni, amikor megláttam a FB-on, hogy én nyertem, még sohasem nyertem semmit, gondoltam ez is valami reklám dolog, veszteni nem veszítek vele semmit. De amikor felhívtak a Plasztika Esztétikától és megadták, hogy a Dr. Goodwin-nel kivel vegyem fel a kapcsolatot, kezdtem elhinni, hogy ez tényleg igaz”- meséli Sárközy Anita a felsőszemhéj plasztika nyereményjátékunk nyertese. A 43 éves egyedülálló nő életét a most iskolába készülő kisfia töltötte ki, de a 40. születésnapján jutott el oda, hogy magával is foglalkoznia kell. Ő is büszkén akart odaállni egy 30-as nő mellé, minden gátlás nélkül. Vállalva önmagát. Volt egy csőgyomor műtéte, fogyott 42 kilót, azóta teljesen megváltoztatta életmódját, de van, amin ez önmagában nem segít.

„Egy ideje gondolkoztam a szemhéjplasztikán, mert nagy, de mélyen ülő szemeim vannak, és a testi változások és persze az idő is nyomot hagyott rajta. Láttam, hogy a tekintetem nem olyan nyílt, friss, a szemhéjtetoválásom szinte teljesen eltűnt a rá nehezedő megnyúlt bőrtől.

Tudtam, hogy egy ilyen beavatkozás sokat segíthetne. Nem drasztikus, viszont ahogy utánanéztem nagyon látványos.

Kecskeméti vagyok, így kértem a Goodwin-nél Jankát, ő volt a kapcsolattartóm, hogy ha lehet, kössük össze a konzultációt a beavatkozással, megoldották, nagyon-nagyon rugalmasak voltak”- meséli Anita. „Reggel 9-re érkeztem, a laborleleteimmel, amikor beléptem a klinikára, leesett az állam. Olyan miliő fogadott, amit el sem tudtam képzelni, luxus és extravagáns, ez jut róla az eszembe. Mindez pedig valami hihetetlen kedvességgel és figyelmességgel párosult. Az asszisztensek, a vezető nővér, de a doktornő is rendkívül közvetlen volt, leült mellém a kanapéra és úgy mesélt el mindent.

Kapcsolódó: Kiknek ajánlott a szemhéjplasztika?

Majd bekísértek a műtőbe, azonnal 3-4 asszisztens gondoskodott rólam és, hogy minden rendben menjen. A doktornő odakísért az ablakhoz, hogy természetes fénynél berajzolja a szemhéjaimat, de mindenben egy végtelen összhangot, harmóniát és nyugalmat lehetett érezni. Ez nekem különösen fontos, mert tűfóbiás vagyok, valójában halálosan rettegtem az egésztől, a fájdalomtűrő küszöböm a lehető legalacsonyabb, de mindenen átsegítettek. Letakarták a szemeimet egy kis fedő textillel, három injekciót kaptam, először egy lidocaint, de azt is alig éreztem, onnantól meg lényegében semmit. Két óra múlva már kint is voltam. Otthon azután napokon át jegeltem, ez a titka amúgy, nagyon-nagyon jól gyógyult.

Nem lilult, nem volt ödéma, fekete karika, nem lett panda szemem,

mindössze alul egy halványsárga monokli, meg a vágás piros vonala emlékeztetett arra, hogy bármi is történt. Viszont szinte azonnal újra látszott a szemhéjtetoválásom, ami korábban a megereszkedett bőr miatt teljesen eltűnt. 

A tekintetem újra nyílt, friss és még este 10-kor sem tűnik fáradtnak, ami korábban már egész nap jellemző volt”- mondja a nyertes, aki olyannyira elégedett és hálás, hogy saját festményeivel köszönte meg a Goodwin munkatársainak a munkáját.

Kapcsolódó: Alsószemhéj plasztika - interjú Dr. Kocsis Andreával