Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Nőnapi különkiadás: gondoltad volna, hogy ezek a hölgyek is plasztikáztattak?

Nőnapi különkiadás: gondoltad volna, hogy ezek a hölgyek is plasztikáztattak?

Amikor megnézünk 1-2 hazai hírességet, csak ámulunk, hogy mennyire jól néznek ki. Vajon csak a genetikának köszönhetik tökéletes vonásaikat vagy sebész segítségét vették igénybe? Az biztos, hogy ha megtartjuk az arany középutat, akkor ízlésesen is elvégezhető 1-2 beavatkozás. 

Sokszor elhangzott már, hogy az az igazán sikeres plasztikai beavatkozás, amikor meg nem mondanánk az alanyról, hogy kés alá feküdt. Nőnapi különkiadásunkban olyan hazai sztárokat mutatunk be, akik korábban kés alá feküdtek és ezt fel is vállalják! 

Lékai-Kiss Ramóna

Forrás: likebalaton.hu

Talán Te is emlékezhetsz még rá /Barátok közt rajongók előnyben!/ a Mátyás Király tér egyik szépségére, Zsófira. Ő volt Claudia unokahúga, aki mindig lázadozott, és különféle bonyodalmakba keveredett.

Zsófi nem volt elégedett a pici cicikkel, és volt egy időszaka, amikor bármit megtett volna annak érdekében, hogy nagyobb mellei legyenek. Claudia, Zsófi nagynénje próbálta lebeszélni a lányt, aki végül pár évvel ezelőtt végül megcsináltatta a melleit a való életben.

Ha valakit hosszú éven keresztül nyomaszt az, hogy a genetika nem áldotta meg hatalmas mellekkel, akkor a mellnagyobbítás egy jó alternatíva lehet. Viszont érdemes alaposan utána járni a beavatkozás minden előnyének és hátrányának, mielőtt kés alá fekszünk!

Tóth Gabi

Forrás: blikk.hu

Tóth Gabi Megasztáros sikerei után, a hazai sztárvilág egyik legnépszerűbb csillagává vált, aki mindenkit levesz a lábáról gyönyörű hangjával. Az énekesnő 2010 környékén látványos fogyásnak indult, aminek a következtében drasztikusan átalakult a teste, ezáltal mell mérete is csökkent.

15 kilós fogyása után úgy döntött, hogy megnagyobbíttatja melleit, mindezt a természetesség határain belül. Így visszanyerte önbizalmát, és nőiesebbnek érzi magát, mint valaha!

A mellnagyobbítás talán az egyik leggyakrabban végzett kozmetikai műtéti eljárás, amelynek segítségével növelhető a mell természetes mérete, és korrigálható a hirtelen fogyás következtében kialakult megereszkedés is.

Az implantátumok rengeteg féle méretben, profilban és formában érhetőek el, így orvosod segítségével kiválaszthatsz egy olyan típust, amely a legmegfelelőbb a testalkatodhoz és az életmódodhoz.

Kérdésed van a beavatkozással kapcsolatban? Orvos-kereső oldalunkon felveheted a kapcsolatot szakorvosainkkal!

Gelencsér Tímea

Forrás: nlc.hu

A fiatal modell nem csak sikeres sportolói múlttal rendelkezik, de a 2016-os Miss World Hungary világversenyén, bekerült a világ legszebb lányai közé. A szépségkirálynő egy laza, tornacipőben bulizós lánynak gondolja magát, és soha nem szerette felhívni magára a figyelmet.

Ugyan a munkájához hozzátartozik, hogy csinosan kell megjelennie, mégis ha teheti, akkor semmilyen sminket nem visel, és inkább a sportosabb szetteket részesíti előnyben. A sportolói múlt és a genetika következtében kisebb mellekkel volt megáldva, amit az érettségi után megoperáltatott azért, hogy nagyobb legyen az önbizalma.

Profi sportoló hölgyeknél gyakran előfordul, hogy veszít a mell a zsír állományból. Ez általában mellimplantátumok segítségével orvosolható.

A plasztikai sebész javaslata alapján, széles kínálatból választhatod ki a kívánt cél elérése érdekében azt a legalkalmasabb formát, méretet, amely a legjobban igazodik a testi adottságaidhoz.

Kulcsár Edina

Forrás: starity.hu

Edinát 2014-ben a világ második legszebb nőjének választották. Sokan nem tudják, de három orrműtétje is volt, mire elérte a vágyott végeredményt.

Edina orrát nem csak esztétikai okok miatt kellett megműteni. Porc szétválás állt a háttérben, ami miatt nehezen kapott levegőt. Sajnos első alkalommal nem sikerült jól a műtét, és a hibát csak harmadszorra tudták korrigálni.

Az első operációt a modellügynöksége javasolta Edinának azzal az indokkal, hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy szépségkirálynő legyen, viszont az orra nem illik a karakteréhez. Egyébként a Miss World versenyen nem kizáró ok a szépészeti műtét. Ő pedig soha nem csinált titkot a műtétből. Gondoltad volna, hogy 2009-ben a Miss Plastic Hungary versenyen is elindult? Ott alap követelménynek számít a plasztika!

Orrplasztikával csökkenthetők az orron látható, zavaró dudorok. Ha keskenynek vagy szélesnek találod az orrodat, egyenesebbé, illetve esztétikusabbá válhat a műtét által.

Jó látni olyan példákat a plasztika világában, amikor a nők mértékletesen tudnak döntést hozni és nem megy át a plasztikáztatás egy ámokfutásba. A fent említett hírességeknek ízléses és természetesen hatású lett a beavatkozás eredménye, amitől gyakorlatilag senkinek sem kell tartania. Jó, hogy felvállalták azt, hogy természetesen is lehet plasztikáztatni!

A plasztikaesztetika.hu küldetése, hogy minden beavatkozásra készülő páciens a motivációja szerinti eredményt élvezhesse. A páciens nyugodtan élje meg a kezelésre való felkészülést, és a felépülése alatt és az az utáni időszakban is elégedett legyen a döntésével.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki az orvosodat!

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon és Instagramon további tartalmakért!