Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Büszke vagyok az ajkaimra, amik sokkal teltebbek és nőiesebbek lettek!

Büszke vagyok az ajkaimra, amik sokkal teltebbek és nőiesebbek lettek!

Kása Tímea ajakfeltöltés-nyereményjátékunk szerencsés győztese mesélte el nekünk, hogyan zajlott a 2B Medical Klinikán végzett beavatkozás, milyen környezetbe csöppent, mitől ijedt meg először, és mennyire elégedett az eredménnyel.

„A plasztikaesztetika.hu Facebook-oldalán találtam rá a nyereményjátékra, és azonnal neveztem. Nagyon régóta szerettem volna ajakfeltöltést. Persze az esélytelenek nyugalmával indultam, hiszen korábban még soha semmit nem nyertem. Biztosra vettem, hogy most sem fogok. Erre az érzésre a párom is rádobott egy lapáttal, ugyanis látta, hogy jelentkeztem a versenyre, és nekem szegezte a kérdést, amikor hazaértem, hogy miben reménykedem, biztosan rengeteg jelentkező lesz.

Én mégis nagyon akartam ezt az egészet, és csak az járt a fejemben, hogy milyen boldog lennék, ha én nyernék.

El sem akartam hinni, amikor megláttam a kommentet, aztán jött a hivatalos értesítés is, hogy én vagyok a szerencsés nyertes” – emlékezett vissza Tímea arra a hatalmas élményre, amikor megtudta, hogy valóra válhat egy régi álma. Ezután már nem volt más hátra, mint időpontot egyeztetni Dr. Bor Mihállyal

„Amikor elutaztunk Budapestre a beavatkozásra, és beléptünk a 2B Medical klinikára, leesett az állunk. A rendelő egyszerűen gyönyörű és nagyon modern. Dr. Bor Mihály pedig nem csak jóképű és fiatal, de nagyon kedves is. Az első ajakfeltöltés fájt, de erről nem a doktor úr tehetett. Rendkívül alacsony a fájdalomtűrő képességem, a szemöldöktetoválásomat is végigsírtam. Közben még nevettem is saját magamon, hogy hogyan lehetek ilyen, nem tudtam megállni, hogy ne potyogjanak a könnyeim.

A teljes személyzet rendkívül kedves volt, végig nyugtattak és bíztattak, hogy már nem tart sokáig. Még egy kis stresszlabdát is kaptam.”
Ajakfeltöltés előtte-utána fotó

A felépülési idő gyors volt, és Timit a környezete is megcsodálta a kezdeti kétkedések után. „A beavatkozás utáni napokban folyton azt figyeltem az utcán, hogy valaki néz-e, és az ismerősöknek feltűnik-e hogy megcsináltattam az ajkaimat. Amikor ugyanis megnyertem a versenyt, több barátomnak, ismerősömnek elmondtam, hogy lesz egy ilyen beavatkozásom, és persze rögtön kaptam tőlük hideget-meleget. A fejemhez vágták, hogy cicalány leszek meg műnő…

Hiába bizonygattam, hogy szép lesz és természetes, nem akartak hinni nekem.

Bevallom, először én is megijedtem, mert a duzzanat miatt valóban nagyobb volt, mint amilyet elképzeltem, és meg is jegyezték, hogy nekik lett igazuk. De aztán sorra bocsánatot kértek, és ma már csak elismerő szavakat kapok tőlük.

A két hét regenerálódási idő elteltével ugyanis tényleg gyönyörű lett, és nem lehet megmondani róla, hogy nem ilyennek születtem.

Szerencsére nem is vérzett be a szám, így nem kellett nadálytőkrémmel kenegetni. A beavatkozás után volt egy pici kékes-lilás elszíneződés rajta, de az körülbelül 5 nap elteltével elmúlt, vele együtt pedig a duzzanat is megszűnt, és kialakult az áhított ajakforma és ajakméret. Bor doktor úr előre el is mondta, hogy 2 hét, mire minden szépen beáll. Az első alkalommal 0,7 ml-t hialuronsavat juttatott be, és a két hét elteltével mentem vissza a maradék 0,3 ml-ért, amit a véglegesítésre hagytunk meg.

A második ajakfeltöltést már nem is éreztem, teljesen fájdalommentes volt.”

Timi abszolút elégedett a kezelés eredményével, sőt, másokat is arra bíztat, hogy ha vannak ilyen jellegű vágyaik, tegyék meg az első lépést, keressenek fel egy szakembert, és vágjanak bele.

Ajakfeltöltés előtte-utána

„Mindenképp ajánlom másnak is az ajakfeltöltést. Jól esnek a környezetemben élőktől kapott elismerő és dicsérő szavak. Én is elégedett vagyok vele, nekem is nagyon tetszik. Büszke vagyok rá, hogy bevállaltam, és büszke vagyok az ajkaimra, amik sokkal teltebbek és nőiesebbek lettek.”