Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

My Filler töltőanyag

 • 34 db előtte-utána fotó
 • 3 db orvosok
 • 1 db klinikák
 • 0 db értékelés
 • 0 Ft átlagár
 • 0 db alternatívák

A My Filler díjnyertes termékeit, a természetesség, a hatékonyság és a megbízhatóság jegyében álmodták meg. My Filler termékek keresztkötéses technológiával készültek, ami a hialuronsav amúgy is kiváló teljesítményét csak még inkább növeli a beadást követően. A keresztkötött hialuronsav több ezer vízmolekulával lép kapcsolatba, és a befecskendezés helyén kitölti a bőr mélyedéseit, a ráncokat, illetve hegeket. Ugyanakkor hidratálja is a sejteket az alkalmazási hely környezetében, ragyogó és egészséges megjelenést biztosítva a kezelt személy számára.

Előnyök

 • 100 %-ban organikus készítmény.
 • Többszörös nemzetközi díjnyertes termékcsalád.
 • Kényelmes és gyors kezelés a megújult és ragyogó arcbőrért.
 • 5 különböző felhasználási célú töltőanyag (Soft/Medium/Strong, Glips és ManMax.)
 • Egyedülálló 30 mg/ml hialuronsav tartalom (My Filler Strong)
 • Minden My Filler fecskendő 1ml organikus töltőanyagot tartalmaz.
 • A piacon található legjobb ár/érték arányú termék.
 • A My Filler beadása egyszerűbb és kényelmesebb a többi töltőanyaghoz képest.
 • A beavatkozást követően fellépő azonnali mellékhatás vagy és véraláfutások kialakulása nem jellemző.
 • Tökéletes az arc egész területére, beleértve az orrot és az állat is, a homlokráncokra, az ajkakra és a nyak területére, valamint a kézfejek kezelésére is.
 • Általános lifting és ragyogást fokozó hatással egyaránt rendelkezik.
 • Ideális a természetes bőrfeszesítéshez minden bőrtípusra, bármilyen életkorban (megelőzésre és korrekcióra is).
 • Hosszan tartó hatás a kezelés helyén.
 • Rendkívül nagy hidrofil kapacitás.
 • Jól formálható az injektálás után.
 • Stabilitás a beavatkozást követően.

Hátrányok

 • A kívánt hatás fenntartásához bizonyos időközönként meg kell ismételni a kezelést.
 • A lehetséges mellékhatások a duzzanatok, az aszimmetria, valamint csomók kialakulása a bőr alatt (allergiás reakciónál, vagy kontraindikáció esetén, akár helytelen vagy nem megfelelő mennyiségű injektálás esetén.)

Kérdések-válaszok

A My Filler kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, megfiatalítására.

Megfelelő alanynak számít az a páciens, aki egészséges életmódot folytat, nincs krónikus betegsége és nincsenek allergiás reakciói.

A My Filler beavatkozás nem hordoz magában veszélyeket. Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek enyhe duzzanatról és bőrpírról számoltak be. Másféle mellékhatás vagy szövődmény a legtöbb esetben csak akkor keletkezett, ha az injektálás technikailag rosszul történt. Azonban, ha tapasztalattal rendelkező sebészhez fordulunk, akkor ezt a kockázatot valószínűleg elkerülhetjük.

A My Filler nem igényel különleges felkészülést, néhány dologra azonban figyelni kell! Amennyiben valamilyen ismert bőrgyógyászati problémád van, például visszatérő herpesz fertőzésről van tudomásod, jelezd a bőrgyógyásznak a kezelés előtt! A szövődménymentes gyógyulás érdekében vírusellenes gyógyszert javasol majd az orvosod megelőzésképpen. A herpesz leginkább az ajkak körüli kezelésnél okozhat problémát.

A kezelés napján semmilyen sminket ne használjunk! Púdert, krémeket, vagy bármilyen olyan kozmetikum használatát kerüljük, amely bele kerül a pórusokba és megnehezíti a kezelést!

Amennyiben a nehezen viseled az apróbb fájdalmat, kellemetlenséget, megkönnyítheted a kezelést, ha előtte egy órával beveszel egy általános fájdalomcsillapítót.

A bőrfelületet a kezelés előtt megtisztítják, majd lidokainos érzéstelenítő krémmel kenik be, amit 15 percig hagyják rajta. Ennek eltávolítása után a bőrt fertőtlenítik, majd a hialuronsavas töltőanyagot apró tűszúrásokkal injektálják be a bőr alá. Kezelés után a kezelt bőrfelületet megtisztítják és fényvédő krémmel bekenik.

A kezelés nem jár kifejezett fájdalommal a legtöbb páciens tapasztalata alapján.

A kezelés nem jár sérüléssel, felépülési időt nem igényel, a fájdalom minimális. A páciensek a beavatkozás után azonnal visszatérhetnek mindennapi tevékenységeikhez.

Az eredmény egyből látható, azonban a kezelést követő első néhány napban duzzanat és bőrpír jelentkezhet.

Az eredmény hosszú távú megőrzéséhez a kezelést a kezelőorvos által előírt időközönként ismételni kell. Ez függ a páciens egyéni adottságaitól és életvitelétől.

My Filler vs. Skinbooster

A My Fillerrel a keresztkötéses hialuronsavnak köszönhetően egyszerre érhető el a bőr hidratálása és a volumen növelése.

Ezzel szemben a Skinbooster bár egy hasonló technika, de lineáris hialuronsavat tartalmaz és ezáltal volumen növelésre nem alkalmas, valamint a hatása is jóval rövidebb idő alatt szűnik meg.

My Filler Soft

A My Filler Soft olyan beavatkozásoknál ajánlott, melyeknél célunk, hogy a töltőanyag az injektálás helyén kisebb térfogatnövelést és a nagymértékű hidratálást eredményezzen.

Ajánlott injektálási mélység: dermis superficialis – felső dermisz.

Indikációs javaslat: a periorbitális /szemkörüli/ és periorális /szájkörüli/ területekre, a szem alatti karikák eltüntetésére, valamint a ráncok eltűntetésére a keratinizált epidermiszből /dohányzó ránc/. Emellett a My Filler Soft az élénk arcszín fokozására és fenntartására, valamint a ráncok visszatérésének megakadályozására is szolgál.

A My Filler Soft rendkívül folyékony, ezáltal a Mezoterápiás technikákkal történő alkalmazásra is megfelelő.

Előállítása a TRIO technológiával történik és a My Filler sorozat legkisebb HA-koncentrációjával rendelkezik, 20 mg/ml-el.

Nagyon alacsony viszkozitásának köszönhetően az injektálást egyszerűen elvégezhetjük egy 27G vagy 30G tűvel.

My Filler Medium

A My Filler Medium az általános alkalmazási tulajdonságainak köszönhetően a My Filler család legnépszerűbb terméke. A Medium használatával közepes térfogat növelést és energikusabb hidratálást eredményez az injektálást követően.

Ajánlott injektálási mélység: dermis - dermisz.

Indikációs javaslat: nevető ráncok, mentolabial /marionette árok/, glabella /mérgesráncok/ és az ajkak növelése.

A My Filler Medium injektálása rendkívül könnyed, az ergonomikus kialakítású fecskendőnek, a kényelmesen tartható dugattyúnak és a közepes viszkozitásának köszönhetően. A töltőanyag tökéletesen helyezkedik el a kívánt injektálási területen, tartós és stabil anyagként működve az injekálást követően.

Előállítása a TRIO technológiával történik, 25 mg/ml koncentrációban tartalmaz monofázisos HA-t. Közepes viszkozitású, alkalmas 27G tűvel, vagy kanüllel történő injektáláshoz. Számos technikával végezhető a My Filler Medium töltőanyaggal történő feltöltés: lineáris, pontszerű, keresztsraffozás.

My Filler Strong

A My Filler Strong a „mestermű”, amely kifejezetten ajánlott kontúrozással kapcsolatos nagy mértékű korrekciókhoz.

Ajánlott injektálási mélység: dermisztől a csonthártyáig periosteum/.

Indikációs javaslat: orca, áll, orr, állkapocs-vonal, arc középső sávja.

A My Filler Strong magas viszkozitással és remek formálhatósággal rendelkezik. A kívánt helyre történő injektálás után az anyag az adott helyen marad, elkerülve a váratlan migrációt az arc további terülteire.

Injektálása történhet különféle tűméretekkel, 27G-25G között.

A My Filler Strong egyedülálló a maga nemében. A TRIO technológián alapuló egyedi tervezésének köszönhetően kiemelkedően magas, 30 mg/ml HA koncentrációval rendelkezik.

Magas viszkozitású, mégis képes kanülön és 25G, 26G és 27G tűkön is hibátlanul átjutni.

My Filler Glips

A My Filler Glips a My Filler termékcsalád első, teljes mértékben és kifejezetten ajakkezeléshez, mind volumennöveléshez és kontúrozáshoz tervezett terméke.

A My Filler Glips egy speciális töltőanyag, amely a páciensek biológiai, strukturális, szín, forma és volumen szerinti különbségeinek figyelembevételével lett megalkotva.

Célja a páciens vágyainak és elvárásainak teljesítése mellett, az azonnali és hosszú távú megoldás biztosítása.

A DUAL Link technológián alapuló töltőanyag, amely 20 mg/ml térhálósított, monofázisos és 5 mg/ml monofázisos nem-térhálósított HA-t tartalmaz. Közepes viszkozítású, amely egyaránt alkalmassá teszi a kanüllel és 27G tűvel való injektáláshoz. Az injektálási technikák közül a legmegfelelőbb a lineáris és a pontszerű technika.

My Filler Man Max

A My Filler Man Max egy speciális tervezésű töltőanyag, amely a férfiak és a nők bőre közötti biológiai eltérések figyelembevételével lett létrehozva.

Az arcszőrzet mellett a vastagság és strukturális különbségek is felsorolhatóak.

Bőrvastagság: a férfiak bőre körülbelül 25%-kal vastagabb. A kollagén sűrűsége a férfiaknál magasabb, bőrstruktúrájuk is keményebb és durvább.

A DUAL Link technológia alkalmazásával előállított My Filler Man Max 25 mg/ml koncentrációban tartalmaz térhálósított, monofázisos HA-t és 5 mg/ml monofázisos, nem térhálósított HA-t.

Magas viszkozitású töltőanyag, 25G-27G tűvel, valamint kanüllel történő injektáláshoz is alkamas. A technikák közül a lineáris, pontszerű, legyező és keresztsraffos technikákkal a legmegfelelőbb.

Az eredmény végleges és nem kell ismételni.

Mivel a My Filler töltőanyag hialuronsav alapú, ezért ahhoz, hogy az eredmény hosszútávon megmaradjon, a kezelést időközönként ismételni szükséges. Pozitívumként említhető, hogy a My Filler már nem lineáris hialuronsav, hanem keresztkötéses, a keresztkötéses hialuronsav életideje a szervezetbe való befecskendezést követően pedig sokkal hosszabb, mint a lineárisé.

Forgalmazó