Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Révész Zsolt

Dr. Révész Zsolt

Sebész, plasztikai sebész, onkológus

Dr. Révész Zsolt
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Az én szemléletem szerint a legfontosabb a harmónia. Elsősorban a test önmagán belüli és a lélekkel való harmóniája, amit nem lehet centiméterrel mérni. Számomra mindig az a döntő, hogy miként fogja jól érezni magát a páciens. Lehetséges például egy reális kockázattal – amely egy fogorvosi kockázattal azonos mértékű – javítani a külsőnkön, amin egyébként se sporttal, se diétával nem tudtunk.

Szerencsére mára elérkeztünk abba a korba, hogy jobbá tehetjük a közérzetünket azzal is, ha egy picit megigazítjuk az arcunkat. Én ezt egy pozitív, lélekemelő dolognak tartom. Nem az a lényeg milyen extrém dolgokat mutatnak a médiában, hanem az a sok százezer nő, aki például a szülés után visszakaphatja a szép testét vagy akinek sose adatott meg, hogy szép alakja legyen és így megkaphatja.

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, ahol 1986-ban Általános Orvosi diplomámat szereztem. Ezt követően 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben klinikai onkológiából tettem szakvizsgát.

Több évtizedes szakmai munkám során a mell, az arc és a kombinált műtétek lettek a specialitásaim. Kombinált műtét például, amikor egy terhesség során megereszkedik a mell és has is, hiszen a szövetek ugyanolyanok. Ha mindkettőt egyszerre megigazítjuk, akkor a ”kétszer kettő egyenlő=öt” effektus áll be. Ez nem csak egyszerűen a két probléma megoldása. A végeredmény ugyanis több ennél, hiszen ezek a beavatkozások erősítik egymást, amelynek köszönhetően sokkal szebb lesz az összhatás. A kombinált beavatkozás után, tehát strandon nem azt mondják, hogy szép a melle vagy szép a hasa, hanem hogy, milyen szép és csinos a nő, egészében.

Ehhez a komplex eredményhez kapcsolódik az arc kérdése is. Egy 35-40 éves kor feletti csinos, vékony, nem dohányzó, sportoló nőnek az arcán is már óhatatlanul bekövetkeznek bizonyos változások, akármilyen egészségesen éli a mindennapjait. Ez az egész összhatásra kihat, hiszen az arc döntő abban, hogy az ember jól érzi magát a bőrében vagy sem. Aki elégedett önmagával és a környezetével, annak a belső kisugárzása is egész más lesz.

Azt szokták mondani, hogy az igazi szépség a belülről, a lélekből fakad. Ez igaz, de ma már ezen is, ha csak finoman is, tud javítani a plasztikai sebészet. Ugyanis a beavatkozás a legtöbb esetben lelkiállapotra is hatással van. Ma már a nők jó részénél a plasztikai sebészeti beavatkozás ugyanolyan természetes, mint az, hogy valaki rendszeresen elmegy fogászatra.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 1986 - Általános Orvosi Diploma ( Semmelweis Orvostudományi Egyetem)

Szakvizsgák

  • 1991 - Sebészeti szakvizgsa
  • 1995 - Plasztikai sebészeti szakvizsga
  • 1999 - Klinikai Onkológiai szakvizsga

Specialitások

Mellnagyobbítás

Dr. Révész Zsolt által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
30 000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 30 000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 30 000 Ft

Tovább

Média megjelenések (1)