Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Radiesse töltőanyag - interjú Dr. Parrák Zitával

Radiesse töltőanyag - interjú Dr. Parrák Zitával

Ahol nem az arc feltöltése a főszerep, hanem saját kollagén termelésünk stimulálása. Feszesebb kontúrok, természetes, fiatalos arc néhány percen belül az egyik legbiztonságosabb töltőanyaggal!

A Radiessel először a töltőhatás érvényesül, majd a betöltött gél helyét az újonnan képződött kollagén veszi át. Természetes, hogy a bőr felszínén 30 éves kor felett enyhe ráncok jelennek meg, de nem ritka a mélyen ülő redők felbukkanása sem. A kor előrehaladtával az arc zsírpárnái lecsúsznak és megfogyatkoznak, volumenvesztéssel lehet számolni az arc egyes területein.

A nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma azonban könnyedén orvosolható. Ilyen, és ehhez hasonló esetekben pácienseinknek a Radiesse kezelést szoktuk javasolni, mely hatékony megoldásokat kínál az arcbőr volumenpótlására, a bőr és a kézfej feszesítésére, fiatalítására.

Mit érdemes tudni a töltőanyagról?

A Radiesse számos területen bizonyította már nagyszerűségét. Kalcium-hydroxyapatit hatóanyaga kíméletesen bánik a bőrrel: kitölti az arcbőr petyhüdt, hiányos területeit, és hosszan tartó kollagén termelődést indukál. Az anyag, köszönhetően annak, hogy lassan lebomló részecskékből áll, hosszú időn át a befecskendezés helyén marad, folyamatos hatást gyakorolva ezzel a bőrre, és annak szerkezetére.

Ennek részleteiről beszélt nekünk Dr. Parrák Zita a New Beauty Anti-Aging és Orvosi Esztétika Központ alapítója.

Nézd meg legújabb interjúvideónkat!