Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Nem vagy túl öreg az implantátummal való mellfelvarráshoz!

Nem vagy túl öreg az implantátummal való mellfelvarráshoz!

Nem számít a kor. Sokan azt mondják, ha plasztikai beavatkozásról van szó, hogy “túl fiatal vagyok” egy beavatkozáshoz. Aztán hirtelen elrepül az idő és a halogatásból az lesz, hogy: “túl öreg vagyok”. 

Annak ellenére, hogy azt gondoltad, hogy nem vagy megfelelő alany a beavatkozásra, ha elégedetlen vagy a melled méretével, alakjával vagy helyzetével, az épp elég ok lehet a plasztikai műtétre.

Itt van négy ok, amiért érdemes fontolóra venni a mellnagyobbítást 50 éves kor felett:

1. Ha túl vagy a terhességen, az csak előny

Valószínűleg, az életednek abban a szakaszában jársz, amikor a terhesség már nem okoz fejtörést, és ha mellnagyobbítást tervezel, ez egy pozitívum. Míg azok a nők, akik még gyermekvállalás előtt állnak, de belevágnak a műtétbe, a terhesség alatt és a szoptatás során bekövetkező változások miatt valószínűleg újabb mellműtéttel kell számolniuk.

Tehát, amikor erről a bizonyos eljárásról van szó, az életkor valóban egy jó érv lehet. 

Kapcsolódó: Mellnagyobbítás mesterfokon Dr. Pap Péterrel

2. Egyszerűbb a felépülés

Noha a műtét utáni felépülés 50 után nem feltétlenül lesz fizikailag könnyebb, egyszerűbb lehet, mint 30-40 évesen. Ennek az oka az, hogy kisebb a valószínűsége, hogy olyan munkahelyen dolgozol, ahol nincs fizetett szabadság, vagy napi szinten rohangálsz és futkározol a kisgyermekeddel. Ez kevesebb stresszt eredményez, ami megkönnyíti és gyorsabbá teszi a gyógyulást.

3. Elérheted a kívánt eredményt

Ha kombinálod a mellfelvarrás és a nagyobbítás lehetőségét, akkor látványosabb eredményt fogsz kapni. Az implantátumok lehetőséget adnak a mell formájának és méretének megváltoztatására, az asszimetriát is lehet javítani, sőt még a mellbimbót is a megfelelő pozícióba lehet helyezni. Lehet, hogy a melleid jobban fognak kinézni, mint valaha.

4. Soha nincs késő, hogy szeresd magad

Ha úgy érzed, hogy egy plasztikai műtét által nagyobb önbizalmad lenne és magabiztosabb lennél, ne hallgass senkire csak magadra. Ne keress okokat, hogy miért ne lenne alkalmas akár egy mellimplantátum felvarrással. Szeresd önmagad és ha egy plasztikai műtét segít ebben, akkor legyen.

Kapcsolódó: Akarjuk, hisz nekünk is jár! A tökéletes mell már nem csupán vágyálom

Néhány dolog, amit észben kell tartanod

Bár nem vagy túl öreg ahhoz, hogy belevágj  a kívánt műtétbe, néhány egyéb tényezőt figyelembe kell venned. A jó eredmény érdekében és a biztonságos műtét megköveteli, hogy jó egészségi állapottal, és reális elvárásokkal vágj bele a folyamatba.

Az életkor előrehaladtával az egészség általában romlik, de nem minden esetben. A plasztikai sebészed meg fogja mondani, hogy jó jelölt vagy-e és, hogy technikailag milyen műtétet javasol.

Ezen kívül mammográfiai vizsgálatra lesz szükség. A legtöbb plasztikai sebész a implantátumokat izom alá helyezi be, így azok nem akadályozzák a mammográfiai vizsgálatokat. Azonban az fontos, hogy a műtét után erről előre értesítsük a szakembert, aki a vizsgálatot végzi.

Ha meg akarod változtatni a melleid megjelenését, ne aggódj, hogy túl öreg lennél hozzá. Ehelyett csak tedd meg az első lépést, és váltsd valóra az álmaid.

Azt a célt tűztük ki hogy minőségbeli javulást hozzunk létre a piacon, az által hogy könnyebbé tesszük a páciensek számára fontos információk megszerzését.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki az orvosodat!

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon és Instagramon további tartalmakért!