Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

My Filler – a 100 százalékban organikus töltőanyag

My Filler – a 100 százalékban organikus töltőanyag

Egy laikusnak nehéz eligazodni a hialurongyártó cégek világában, és nem könnyű választ kapni arra, hogy melyik mitől is jó valójában. Cikkünkben a My Filler termékcsaládot vettük górcső alá, hogy megtudjuk, miért örvendenek ilyen nagy népszerűségnek ezek a töltőanyagok.

Minden hialuronsav-gyártónak és ezzel együtt brandnek megvannak a saját gyártási technológiái, valamint minőségi szabályai. Ezen felül a késztermék molekulamérete, keresztkötésének (térhálósításának) típusa és aránya, valamint koncentrációja mg/ml-re vetítve is különbözhet. A technológiák között az állati eredetű, a fermentációs eljárással készült, valamint a szintetikus hialuronsavat említhetjük. A plasztika világában nagy népszerűségnek örvendő My Filler esetében fermentációs technológiáról beszélhetünk, ebből adódóan a töltőanyagok 100%-ban organikusak.

Több termék szolgálja a célirányos beavatkozást

A 3 termék, amely a TRIO technológiával készül, ezáltal széleskörű felhasználhatóságot nyújt, a Soft, a Medium és a Strong. Ezek 20, 25, illetve 30 mg/ml térhálósított hialuronsavat tartalmaznak különböző keresztkötési aránnyal és molekulamérettel. Így a kezelési területnek és a kívánt eredménynek megfelelő tulajdonságú töltőanyagot választhatnak a szakemberek minden páciens számára. A My Filler Glips kifejezetten ajaktöltésre tervezett töltőanyaga a 20 mg/ml DUAL-LINK technológián alapuló térhálósított hialuronsav gél mellett további 5 mg/ml lineáris hialuronsavat tartalmaz az azonnali hatás elérése érdekében. A My Filler ManMax férfiaknak szánt töltőanyag szintén a DUAL-LINK technológián alapszik, 25mg/ml térhálósított HA mellett, amit további 5mg/ml lineáris HA egészíti ki. A férfiaknak gyártott és a többi hialuronsav közötti különbség a keresztkötött és nem-keresztkötött hialuronsav-koncentrációjában, valamint ezek egyensúlyában van.

A TRIO és a DUAL LINK technológia lényege

A TRIO technológia 3 specifikus formulai tulajdonsággal rendelkezik, a termékenként különböző hialuronsav-koncentrációban, a változó molekulaméretben, valamint az egyedi térhálósítási arányban.

A DUAL LINK technológia a népszerű térhálósított hialuronsav hosszútávú hatása mellett az extraként hozzáadott lineáris hialuronsavnak köszönhetően a hatás azonnali, és nem kell napokat várni, hogy kifejtse hatását az injektálás.

Kapcsolódó: Hialuronsav, mint varázsszer - Dr. Szomolai Eszter válaszol

Nem mindegy, hogy az arc mely területén milyen hialauronsavat használunk

Az arc különböző területeire különböző HA-koncentrációjú és -viszkozitású töltőanyagokat használnak. A My Filler termékportfóliója lefedi az összes kezelni kívánt területet. A My Filler Soft a nagyfokú hidratálásra, a My Filler Medium a volumennövelésre és hidratálásra, valamint a piacon egyedülállóan magas koncentrációjú – 30mg/ml – My Filler Strong, amely volumennövelésre és formázásra használható.

Bízzuk magunkat az orvosra!

Az orvosok minden információt megkapnak a töltőanyagok specifikációit és paramétereit tekintve. A kezelést végző orvos teljes mértékben tisztában van a választott anyag technológiai adataival és annak paramétereivel, ezáltal a páciens 100%-ig rábízhatja a döntést a töltést végző orvosra. A beavatkozást megelőző konzultáción a páciens állapotát hiánytalanul felmérve választja ki a megfelelő töltőanyagot.

Hialuron – a töltőanyagok királynője

A tudomány jelenlegi állása szerint a töltőanyagok tekintetében a hialuronsav a legmegfelelőbb anyag, mivel teljes mértékben biokompatibilis, valamint hatása átmeneti, felszívódásának ideje pácienstől függően 7-12 hónap. A hialuronsav a bőrben természetesen is megtalálható, így 100%-ig biokompatibilis anyagot injektálnak a beavatkozások során. A bőröregedés hatásaként a bőrben található hialuronsav mennyiségének csökkenése okozta ráncok kialakulását is kezelhetjük.

Kapcsolódó: Lehet az arcod természetes hialuronsavas arcformázással - interjú Dr. Buda Bernadettel

A hialauronsav használata nem korosztályfüggő

A mai világban mindenkinek szüksége van a belső és külső szépségre és ezek egyensúlyára. A My Filler célja, hogy a megadja a megfelelő eszközöket ezen egyensúly kialakításához. A My Filler fő célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik nem elégedettek teljesen a külsőjükkel, így a termékeinkkel elérhető módosításokkal jobban érezhessék magukat bőrükben és növelhessék önbizalmukat. A fillereket ajánljuk minden olyan nőnek és férfinak, akinek szüksége van bőre egészséges állapotának megőrzésére, valamint annak hidratálására, esetleg arcának különböző területeinek formázására, legyen szó akár az ajkak, orr, állvonal, vagy járomív területeiről.