Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Kombinált, hibrid fogszabályozás - interjú Dr. Csiki Péterrel

Kombinált, hibrid fogszabályozás - interjú Dr. Csiki Péterrel

Legújabb videónk a kombinált, hibrid fogszabályozást és annak arcesztétikai vonatkozásait járja körbe Dr. Csiki Péterrel, a Csiki Fogszabályozás alapítójával és vezető fogszabályozó szakorvosával.

Sokak számára meglepő lehet, de a fogszabályozó módszerek hatása nem feltétlenül áll meg az egyenesebb, szabályosabb fogsornál - épp ellenkezőleg, hiszen egészen látványos változásokat is előidézhet a középarc területén, sőt akár az arcarányokat is szignifikánsan megváltoztathatja!

A kombinált fogszabályozás során ezeket a nagyobb mértékű változásokat fix fogszabályzó segítségével idézik elő, ezután láthatatlan fogszabályzóra cserélik, így a kezelés második felében egy jóval kényelmesebb és esztétikusabb eszközzel “finomhangolják” tökéletesre a páciens mosolyát. A módszer ráadásul nem korhoz kötött - ha tökéletes fogsorra és arcarányokra vágysz, bármikor belevághatsz!

Ha tetszett a videó, iratkozz fel youtube-csatornánkra még több kezelésbemutató videóért, újdonságért és objektív, független információért!