Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Hogyan lehet műtét nélkül feszesíteni a bőrt?

Hogyan lehet műtét nélkül feszesíteni a bőrt?

Annak is van esélye a feszes bőrre, aki retteg a szikétől. Az Ultherapy egy non-invazív, vagyis műtét nélküli kezelés, melynek lényege, hogy a bőr mélyére hatva serkentse a szervezet saját kollagén- és elasztintermelését. Az eredmény nemcsak természetes hatású, de rehabilitációs időszakra sincs szükség!

Az Ultherapy egy prémium lifting kezelés, melyet az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) is jóváhagyott. Az eljárás során magas hőmérsékletű energiát használnak a bőr feszesítésére, megemelésére. Az adott testrészt felmelegítik, ahol ennek köszönhetően beindul a kollagéntermelés. A kollagén egy természetes fehérje, amely a bőr 75-80 százalékát alkotja. A test kollagéntermelése azonban az életkor előrehaladtával lelassul. Amikor a kollagénréteg elvékonyodik, a bőr belső szerkezete is meggyengül, és hajlamos lesz megereszkedésre. Ekkor jelennek meg testszerte bőrünkön a ráncok is. Az Ultherapy-kezelés során mikrofókuszált ultrahangnyalábok segítségével a hőenergia tűhegynyi pontossággal és egyenletesen jut a bőrfelszín alá.

Szervezetünk néhány hónap alatt építi fel új kollagénállományát, mely idő alatt a bőr fokozatosan megemelkedik, látványosan feszesebbé és tömörebbé válik.

A kezelés során a szakemberek az úgynevezett Ulthera készülékkel dolgoznak. A szemkörnyék és az állvonal, az áll alja és toka, illetve a nyak és dekoltázs területén alkalmazzák a fiatalító beavatkozást. A világon már 1 750 000 kezelést végeztek több mint 6 600 készüléken, több mint 76 országban. A felmérések szerint 95%-os a pácienselégedettség a kezeléstől számított 1 éven belül.

Az Ultherapy-kezelés azoknak az átlagos vagy közel átlagos BMI-vel (testtömegindex) rendelkező pácienseknek ajánlott, akiknek bőre petyhüdt, ernyedt vagy elvékonyodott, állvonaluk, szemöldökük, felső- és alsó szemhéjuk megereszkedett, ráncos a dekoltázsuk, illetve a nyakuk.

Mivel az Ultherapy a mélyebb rétegekben hat, de a bőrfelszínre is hatással bír a kollagénindukció miatt, jótékony hatású még az aknéra hajlamos páciensek esetén is.

Érdemes tehát kipróbálni ezt a kezelést, mielőtt kés alá feküdnénk! A kezelés nőknek és férfiaknak 35-65 év között egyaránt javasolt.

További információkért és előtte-utána képekért kattints az Ultheray beavatkozás leírásért!