Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Medicontur Orvostechnikai Kft.

Bemutatkozás

A tartós és látványos megoldások – ránckezelés, ajakfeltöltés, mélyhámlasztás stb. – mind olyan kezelések, amelyekhez komoly és naprakész anatómiai ismeretek szükségesek, így azokat kizárólag orvos végezheti. Együttműködő partnereink magukat rendszeresen továbbképző, a természetességet előtérbe helyező esztétikai trendeket követő szakemberek, akik termékeink alkalmazásával eredményesen és biztonságosan teremtik meg Önnek a vágyott megjelenést.

Elsődleges célunk tehát együttműködő orvosaink és rajtuk keresztül a páciensek magas fokú elégedettségének elérése. Hosszú távon fontosnak tartjuk az esztétikai kezelések iránt érdeklődők tájékoztatását, a termékek, kezelések és a hozzájuk tartozó eszközök megismertetését, jobban értsék, mi is történik velük pontosan egy kezelés során. Magyarországon egyedülálló módon ún. loyalty, azaz hűségpontgyűjtő rendszert működtetünk elégedett, visszatérő páciensek számára, akik így jövőbeni kezeléseikből kedvezményekben részesülhetnek.

A Medicontur Esthetics hosszú ideje olyan nemzetközi szinten elismert innovatív, piac-reformer gyártókkal dolgozik együtt, mint a Merz Pharma vagy a Skin Tech Pharma Group. Kiváló minőségű, több évtizedes tapasztalatot és magas fokú megbízhatóságot képviselő termékekre nyújtanak garanciát ügyfeleik számára, biztosítva az esztétikai szakterületen nemzetközi szinten ismert szabadalmak, tudományos eredmények, információk megismertetését. Mindkét cég termék portfóliója világszinten ismert és elismert, több milliós mennyiségben történő felhasználásuk, tehát pontos ismeretük biztonságot nyújt a magyar páciensek számára is az eredmények, hatékonyság, tartósság, de ugyanakkor a lehetséges komplikációk és mellékhatások tekintetében is.

Termékeink egymással kombinálhatók, tetőtől talpig lefedik az összes lehetséges esztétikai indikációt. Mindegyik termékünk minimálisan invazív, így a kezelések legfeljebb minimális gyógyulási idővel járnak.

Termékeink megoldásokat nyújtanak a szép, fiatal, egészséges bőr megőrzésére:

  • Ráncok kisimítása, feltöltése arcon, nyakon, dekoltázson
  • Arc és állvonal eredeti kontúrjainak visszaállítása /liquid face lift – folyékony arcfelvarrás, arcszobrászat/
  • Ajakformázás, ajak volumenpótlás, az ajak környéki terület formázása /áll, állcsúcs stb./
  • Hegek feltöltése
  • Pigment, akné és száraz problémás bőr felszínek kezelése hámlasztással és/vagy mezoterápiával
  • Testkezelések /haj, szem környéke, toka, zsírbontás, felső kar – könyök – combok- térd környéke feszesítése, stria, cellulit kezelése stb./
  • Intim területek feltöltése és hámlasztása, intim well-being

Vízónk

Az egyre jobban mutatkozó, uniformizálódó világban mi az egyénre szabott, az egyéni, egyedi arc és test eredeti szépségét kiemelő kezelésekhez forgalmazunk magas minőségű, biztonságos termékeket szakorvos ügyfeleink számára.

Misszónk

A piac reformer gyártóink tudásának és nemzetközi orvos szakértőik tapasztalatának átadása helyi orvos ügyfeleinknek, a szemlélet átadása a páciensek felé: esztétika tetőtől talpig tudományos alapokon, biztonságosan, igényesen, komplikáció- és mellékhatás mentesen.

Termékek

Tóth Henriett területi és marketing menedzser

Tóth Henriett

területi és marketing menedzser

Kapcsolat