Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Fogszabályozás észrevétlenül bármikor, bárkinek

Fogszabályozás észrevétlenül bármikor, bárkinek

Egyre divatosabbak felnőttkorban az átlátszó, műanyag sínből készült láthatatlan fogszabályozó készülékek, amelyekkel akár néhány hónap alatt elérhető a rendezett, esztétikus fogsor. Babos Évi 54 évesen vállalkozott a fogszabályozásra, a Plasztika Esztétika, független döntéstámogató portál pedig utánajárt, milyen tapasztalatokról tud beszámolni a mySmile klinikával kapcsolatban.

- Mióta vágyik arra, hogy Önnek is szép, rendezett legyen a fogsora?

- Már nagyon régóta áhítozom a tökéletes, szép fogsorra. Tinédzser korom óta zavarnak a kusza fogaim, akárhányszor csak belenézek a tükörbe. Kicsit bánom, hogy nem határoztam el magam előbb a fogszabályozásra, de mégis időre volt szükségem, hogy megtaláljam a tökéletes megoldást számomra.

- Végül hogyan jutott el arra az elhatározásra, hogy most vállalja be a fogszabályozást?

- Régóta figyelem, milyen megoldásokkal, fejlesztésekkel próbálják a fogszabályzót “kényelmessé”, vállalhatóvá tenni, és lerövidíteni a kívánt eredményhez szükséges időt. Úgy éreztem, hogy most jött el az a pillanat számomra, amikor minden összeállt, és végre elindulhatok a szép mosolyért.

- Mitől tartott idáig?

- Amiért eddig vártam, annak az az oka, hogy nem szerettem volna fix, tappancsokkal rögzített, fém fogszabályzót hordani. A lehetősége az átlátszó / láthatatlan fogszabályzónak csak pár hónapja került a látóterembe, és nagyon megtetszett, így máris sikerült döntést hozzak.

- Mit vár a láthatatlan fogszabályozástól?

- Nagyon szeretnék felszabadultan mosolyogni, és amikor a tükörbe nézek, szép szabályos fogsort látni. Nagyon szeretek nevetni és nem csak a fotó kedvéért. A rendezett fogsorommal ez még gyakoribb lesz.

- Hogy talált rá a mySmile klinikára, és miért döntött mellettük?

- Ajánlás útján kerültem a mySmile klinikára. Kedvességükkel és profizmusukkal azonnal meggyőztek, így rögtön el is kezdtük a fogszabályozásomat.

Láthatatlan fogszabályozás

- Mi történt az első alkalommal, amikor felkereste a mySmile klinikát?

- Az első alkalommal átbeszéltük, milyen eredményre vágyom, és azt milyen lehetőségekkel lehet megoldani. Mivel nekem már volt panoráma röntgen felvételem, így már csak lenyomatot vettek tőlem, amivel gyorsan végeztünk. Néhány nap alatt el is készült a kezelési tervem és az első hónapra a sínek. A fogak körbe reszelését követően - ami cseppet sem fájt, még csak kellemetlen sem volt - próbáltam fel az első átlátszó fogszabályozó sínt.

- Mennyi ideig fog tartani a kezelése, és milyen rendszeresen kell kontrollra járnia?

- Az én kezelési időm körülbelül 6 hónap lesz. Minden hónapban kell kontrollra járnom, amikor megkapom a következő adag sínpárt. Azért is jó, hogy nem gyártják le előre az összes szükséges sínt a teljes kezelési időre, mert így ha menetközben bármin változtatni kell, akkor annak nincs extra költsége.

Ha további információkat szeretne megtudni a láthatatlan fogszabályozás menetéről, akkor tekintse meg a Dr. Gulyás Zsófiával készült interjút.