Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Ezt a 3 dolgot teheted, ha szeretnéd elkerülni a zsírleszívást

Ezt a 3 dolgot teheted, ha szeretnéd elkerülni a zsírleszívást

Egy tökéletes világot élnénk, ha bárki néhány óra alatt fájdalommentesen megszabadulhatna súlyfeleslegétől és a rárakódott zsírpárnáktól. Habár a technika már rengeteget fejlődött, az energiabefektetés nélküli, azonnali fogyás még nem kivitelezhető. Talán a zsírleszívás az, ami jelenleg a legközelebb áll ehhez az elképzeléshez, azonban ez egy viszonylag fájdalmas beavatkozás, ami mint minden műtét, kockázatokkal járhat.

A zsírleszívás egy minimálisan invazív műtéti eljárás, amely eltávolítja a felesleges zsírt, és kontúrozza a testet. Más néven lipoplasztikának is nevezik, amely általában a has, a csípő, a comb, a karok, a toka, a hát és a térd oldalsó részének vagy a bokák zsírpárnáinak eltávolítására szolgál.

Az eljárás egy-négy órát vesz igénybe, és a legnagyobb előnye, hogy az eredmény azonnal látható és gyógyulás után rendkívül látványos az eredmény.

Ahogy fentebb említettük ez egy fájdalmas beavatkozás, a gyógyulási idő is legalább egy hétig tart, ami alatt duzzanatra, véraláfutásra és bőrérzékenységre is számítani kell, ami idegi fájdalommal és zsibbadással is járhat.

Kapcsolódó: Hasplasztika vs. zsírleszívás: Mi a különbség?

Ha ezt a procedúrát nem szeretnéd végigcsinálni, és inkább valamilyen egyszerűbb, kevésbé fájdalmasabb megoldást választanál, akkor az alábbi nem műtéti zsírcsökkentő kezeléseket ajánljuk.

Ezek a beavatkozások csak kisméretű zsírpárnákat kezelnek.

Általában több héten keresztül, több kezelésre lesz szükséged, hogy jelentős javulást érj el velük, és az eredmény sem lesz olyan látványos, mint a zsírleszívásé. A nem műtéti testkontúr javítás hosszabb idő elteltével öblíti ki a sérült zsírsejteket, így az eredmény csak több hét / hónap múlva lesz láthatók.

WarmSculpting

A SculpSure diódás lézer energiájával hőt hoz létre, amely elpusztítja a zsírsejteket. A kezelés körülbelül 25 percet vesz igénybe, anesztézia nélkül, és egyszerre több terület is kezelhető. Nagyon kevés mellékhatása van, és nincs gyógyulási ideje sem. Ez lényegesen olcsóbb kezelés, mint a zsírleszívás, azonban a teljes eredmény eléréséhez akár három hónapot is várni kell. Emellett valószínűleg kettő vagy több kezelésre is szükséged lehet a cél elérésének érdekében.

Zsírfagyasztás 

A zsírfagyasztás a zsírsejtek fagyasztásával pusztítja el a kis zsírpárnákat. Egy kezelést követően fokozatosan veszíted el a zsírsejtek körülbelül 25%-át a kezelési területen. Körülbelül egy hónapba telik, amíg elkezded látni az eredményeket, és a teljes átalakulás akár 20 hétig is eltarthat. Ez az eljárás rendkívül egyedi, mert ezzel a nem invazív kezeléssel ugyanazt az eredményt lehet elérni, mint a zsírleszívással, mert a zsírsejtek nem csak összezsugorodnak, hanem véglegesen elpusztul egy részük, csak úgy, mint a zsírleszívásnál.

Kapcsolódó: Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel

Vanquish

Ez egy fájdalommentes eljárás, amely során rádiófrekvenciás energiát használnak a zsírsejtek megolvasztására. A kezelés körülbelül 45 percig tart. Körülbelül két hetet kell várnod, hogy észrevedd a különbséget, és a teljes eredmény négy-nyolc hét alatt alakul ki. A legtöbb páciensnek négy vagy több kezelésre is szüksége lehet a kívánt eredmény eléréséhez.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki orvosodat!