Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel - Plasztika Esztétika

Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel: amit tudnod kell róla

Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel

A Yeti Kriolipolízis készülék mindig is egy rendkívüli eszköz volt a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek csökkentésében és a PEFS (ödéma-fibrotikus pannikulopátia, azaz narancsbőr) nem-invazív módszerekkel történő kezelésében. Mostantól egy új korszak kezdődik ebben a technológiában: a Yeti készülék egy magasabb szintre lép, biztonságosabb és hatékonyabb lesz, amit tanúsítványok isigazolnak.

 

Az első alapvető változás a 4 új kezelőfej, amelyek rendkívül hatékonyak a hűtési folyamat során, köszönhetően az innovatív belső mechanikának, amely növeli a teljesítményt. A hűtési folyamat gyorsabb, emellett a kezelőfejek állandó hőmérsékletet tudnak tartani, így jobb eredményeket érnek el. A gép kezelője számára is nagy a változás mivel, melyet a készülék könnyebben kezelhető, a kezelőfejek súlyának csökkentésével értek el, a karbantartása pedig még egyszerűbb és gyorsabb.

 

A Yeti készülék legkisebb alkotórészeit is gondos odafigyeléssel fejlesztették ki azért, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el, míg kívülről egy összetéveszthetetlen Made in Italy designt kapott, amely már az első pillantásra feltűnik.

Előnyök

 • Műtéti úton történő zsírleszívással egyenértékű eredményeket ér el.
 • A zsírsejtek 20-30%-os térfogat csökkenése érhető el minden egyes kezelés során.
 • Látható eredmények már az első kezelés után.
 • Biztonságos, természetes és hatékony kezelés.

Hátrányok

Hatékonyság és időtálló eredmények, a Yeti – Kriolipolízis kontrollált hideg infúzióelvét követi a zsírszövetek eltávolításakor és a PEFS kezelésekkor. A Massachusetts Általános Kórház és a bostoni Harvard Egyetem (USA) kutatói által kifejlesztett módszert, a műtéti úton történő zsírleszívás valós alternatívájának tartják, nem-invazív eljárás, így nem jelent kockázatot a azzal az előnnyel, hogy ez páciens számára.

Amennyiben a bőr alatti zsírszövet hőmérsékletét egy meghatározott időtartamra -5 °C és -10 °C közécsökkentjük, akkor a zsírsejtek apoptózisának (programozott sejthalál) folyamata aktiválódik. A vákuummal ellátott speciális kezelőfejek lehetővé teszik a beszívott bőrfelület egyenletes hűtését a Peltier-celláknak köszönhetően. A károsodott zsírsejtet, amely már nem képes ellátni a természetes funkcióját, a szervezet elnyeli, majd ez a sejt ismert metabolikus útvonalakon keresztül távozik a szervezetből.

A valaha volt lefejlettebb készülék, a lokalizált zsírsejtek lebontásáért.

A Yeti technológiájának középpontjában az innovatív kezelőfejek állnak, amelyek egy teljes átalakításon mentek keresztül azért, hogy garantálják a gyorsabb hűtést, az állandó hőmérsékletet és a kivételes eredményeket. Egy rendkívül fejlett szoftver irányítja, egyedülálló hatékonysággal, a 8 Peltier cella hűtését (ez 6-tal több, mint a hagyományos kezelőfejekben), képes a kezelés során folyamatosan leolvasni és egy speciális hőérzékelő segítségével a hőmérsékletet, hogy garantálja a gyors és egyenletes hőmérséklet csökkenést a kezelendő területen.

Fejlett elektromechanikus szívórendszerrel rendelkezik, amely folyamatosan modulálja a zsírszövet leszívását, megakadályozva a benne lévő víz kristályosodását, és így kiküszöböli a biológiai szövetek károsodásának lehetőségét

A valaha volt legjobb teljesítményű transzduktor

Az új Yeti Kriolipolízis kezelőfejek még hatékonyabbak és eredményesebbek a hűtésben, köszönhetően a forradalmian új belső mechanikának, amely növeli teljesítményüket. A kezelőfej fő eleme nem korrodáló anyagból (alumínium, magnézium, mangán és szilíciumötvözete) készül, elkerülve annak progresszív amely növeli a kezelőfej hosszú élettartamát, korrózióját, a kezelés során használt fagyásgátló folyadékkal történő érintkezés során.

Minimalizált kezelési költségek

Új berendezés és új kialakítás, amelyet kifejezetten a felhasználó által történő karbantartás megkönnyítésére és a kezelési költségek minimalizálására terveztek. Ezen kívül új, cserélhető kettős szűrőrendszer került beépítésre a kezelőfejekbe, ami megakadályozza a rendszer eltömődését. Ez hozzájárul a karbantartási költségek megtakarításához és a berendezés élettartamának meghosszabbodásához.

 • Kényelmes és praktikus: Könnyen használható kezelőfejek az alacsony súlynak köszönhetően (XL kezelőfej-397gr | standard kezelőfej -217gr)
 • Biztonságos a bőr számára: a bőr hőmérsékletének pontos követése, állandó nemlineáris ellenőrzéssel.
 • Innovatív kezelőfejek: 4 kezelőfej, 2 különböző méretben, a test minden területének hatékony kezeléséért.
 • Biztos befektetés: egy kiváló berendezés tulajdonosa lesz, amely hosszú távon nyereséget biztosít.
 • Csökkentek a karbantartási költségek az innovatív kettős szűrőrendszernek köszönhetően.
 • Néhány kezelés a lenyűgöző eredményért: Elegendő 1 kezelés havonta, összesen 3-5 kezelés.
 • Gyors és egyszerű használat: Az új kezelőfejekben speciális dupla szűrő található, ami lehetővé teszi a rendkívül gyors tisztítását.
 • Elégedett vendégek! A pozitív szóbeszédnek köszönhetően látni fogja a vendégek és a forgalom növekedését.

Maradt még kérdésed?

Írd meg nekünk, és mi megírjuk Neked a választ!

Írj nekünk!

Előtte-utána fotók

Kezelés: Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel

Fotók és vélemények

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő értékelésünk...

Klinikák:

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő klinikánk...

Orvosok

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő klinikánk...

Kapcsolat

Tel.: +36 20 333 4444

email: plem@plem.hu

Web: plem.hu

Zsírfagyasztás a Yeti kriolipolízis készülékkel

Időpontfoglalás konzultációra