Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Vanquish ME non-invazív zsírbontás

 • 0 db előtte-utána fotó
 • 0 db orvosok
 • 1 db klinikák
 • 0 db értékelés
 • 0 Ft átlagár
 • 0 db alternatívák

A BTL Vanquish ME /azaz maximum energy/ egy olyan nem invazív /nem műtéti/ technológia, amely a test egyes területein a makacs makacs zsírpárnákat csökkenti. Ehhez rádiófrekvenciás hullámokat használ fel, és a meghatározott területen felmelegíti a zsírsejteket. A fejlett technológiájú gép olyan biztonsági mechanizmussal rendelkezik, amely kiszámítja a megfelelő beállításokat a páciens egyéni zsírrétege alapján.

A rádiófrekvenciás hullámok képesek megkülönböztetni a zsírsejteket a bőr- és izomsejtekről, amely lehetővé teszi, az applikátor csakis a célterületet melegítse fel, és érintetlenül hagyja a környező szövetet és bőrt. A folyamatnak köszönhetően a zsírsejtek megsérülnek és metabolizálódnak a testen keresztül. Ez azt jelenti, hogy a zsírsejtek lebomlanak és természetes úton távoznak a szervezetből. Ennek eredménye, hogy a zsírsejtek eltűnnek, így a páciens alakja karcsúbb lesz.

Előnyök

 • Biztonságos, non-invazív eljárás magas költségek nélkül.
 • Eltávolítja a felesleges zsírt a test egy adott területéről.
 • Nincs felépülési idő a kezelés után, azonnal vissza lehet térni a napi rutinhoz.
 • Fájdalommentes kezelés, nincs szükség érzéstelenítésre.
 • A gép nem érintkezik a testfelülettel, ez lehetővé teszi a testzsír nagyobb rétegeinek egyszerre történő kezelését.

Hátrányok

 • Nem testsúlycsökkentő eljárás, így nagy súlyfelesleg esetén nem nyújt megoldást.
 • A jó eredmények érdekében többször, több héten keresztül igénybe kell venni a kezelést.

Kérdések-válaszok

Azoknak a férfi és női pácienseknek ajánlott a Vanquish ME zsírbontás, akik a testük egy meghatározott területén szeretnének alakítani, karcsúsítani, mert nem tudtak megfelelő eredményt elérni testmozgással vagy étrend változtatással.

A Vanquish ME zsírbontás pácienseinek jó egészségügyi állapotban kell lenniük, és mivel a kezelés nem súlycsökkentő eljárás, az ideális testsúlyukkal kell rendelkezniük.

A Vanquish ME zsírbontó kezelés teljesen biztonságos, nincsen semmilyen komolyabb szövődménye, mint például a zsírleszívásnak.

Különösebb teendőd nincs, ha Vanquish ME kezelésre mész, az azonban nagyon fontos, hogy hidratáltan érkezz a kezelésre. A kezelés előtt, és majd után is legalább 8 pohár vizet meg kell inni, hogy a nyirokrendszer működését javítsd. Ez segíti elő a zsírsejtek távozását a szervezetnől.

A kezelés előtt részt veszel egy konzultáción, ahol a kezelővel megbeszélitek a kezelési terved az elvárt eredmények függvényében, és hogy a kezelés mellett milyen étrendre és testmozgásra lesz szükséged, hogy a megfelelő eredménye legyen a Vanquish ME zsírbontásnak.

Minden kezelés előtt megmérik a testsúlyt, a zsírszázalékot és a hirdratáltság szintjét.

A zsírbontáshoz fekvő helyzetbe kell helyezkedj, majd a kezelő a kezelendő terület fölé helyezi a BTL Vanquish ME gépet, így az nem fog érintkezni a testfelszínnel.

A gép energiát bocsát ki, és a bőrszövet alatti zsírréteget 44-45°C-ra melegíti fel, és a zsírszövetek megsérülnek, majd elpusztulnak. A kezelés ideje testterületenként eltérő. Hasi területek kezelése esetén 45 perc, míg a combok kezelésekor 30 perc.

A kezelés végén érdemes egy kicsit megtornáztasd magad, hogy a nyirokcsatorna növekedését elősegítsd.

A zsírbontó kezelés nem fájdalmas, a kezelés közben csak melegséget érezhetsz, így a Vanquish ME kezelés során nincs szükség semmilyen érzéstelenítőre sem. Amennyiben a beavatkozás során még is fájdalmat érzel, azonnal tájékoztasd a kezelőt,hogy módosíthassa a beállításokat.

A Vanquish ME zsírbontó kezelés után rövid ideig melegséget, bőrpírt és enyhe duzzanatot érezhetsz a kezelt területen, de a napi megszokott rutinodhoz azonnal visszatérhetsz.

A Vanquish ME zsírbontó kezelés eredményei pácienstől függően eltérőek. Bizonyos esetben már az első kezelés után egy héttel láthatók a pozitív eredmények.

A jó eredmények elérése érdekében a pácienseknek általában 4-6 Vanquish ME kezelésre van szükségük.

A zsírbontó kezelés eredményei mindaddig fennállnak, amíg fenntartod az egészséget életmódot megfelelő táplálkozással és rendszeres testmozgással.

Az elpusztult zsírsejtek teljesen eltűnnek, azonban hízás esetén a kezelt területen vagy annak környékén maradó zsírsejtek megnövekedhetnek.

Zsírfagyasztás

A zsírfagyasztás is elpusztítja a zsírsejteket, csak ezt fagyasztással éri el. Különbség a Vanquish ME-vel szemben, hogy a zsírfagyasztás a test több területén alkalmazható, még akár a toka is kezelhető vele. A Vanquish ME azonban nagyobb területeket képes kezeli, és kevésbé kellemetlen, mint a zsírfagyasztás.

Kattints, és olvasd el a zsírfagyasztás beavatkozás leírást!

UltraShape

Az UltraShape ultrahangos rezgések segítségével bontja le a has, a csípő és a comb zsírsejtjeit.

SculpSure

Szintén non-invazív testkezelés, amely a dióda-lézer energiáját használja a zsírsejtek elpusztítására. Ez az eljárás alkalmazható a hason, a háton, a belső és a külső combokon, valamint a tokán is.

Zsírleszívás

Amennyiben a páciens nagyobb zsírfeleseggel rendelkezik, és az már nem kezelhető eredményesen a non-invazív testkezelések segítségével, úgy már zsírleszívásra lesz szüksége. A zsírleszvás már műtéti eljárás, azonban alkalmazható a has, a csípő, a combok, a karok, a toka, a hát, a térd és a boka területein.

Kattints és olvasd el a zsírleszívás beavatkozás leírását!

A Vanquish ME zsírbontással kezelhető a hasi terület, a derék, a lágyék, a melltartó vonal, a felkar, illetve a belső és a külső combok.

A Vanquish ME kezelés eredményeit egyáltalán nem befolyásolja a napfény, így a kezelések előtt és között is nyugodtan napozhatsz.

Egy adott területen a kezelés heti egyszeri alkalommal javasolt.

Fontos számunkra, hogy a kiválasztott beavatkozásod előtt megfelelő tájékoztatást és információt biztosítsunk a számodra, független döntéshozó portálként.

Amennyiben kérdésed van az adott kezeléssel kapcsolatban, úgy fordulj hozzánk bizalommal! Regisztrálj oldalunkra az előtte-utána fotókért!

Forgalmazó

Termékek, amiket forgalmazunk:

Orvosok, akik használják:

Orvosok, klinikák akik használják forgalmazott termékeinket