Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Akik nem vállalnák - 5 nő véleménye a mellplasztikáról

Akik nem vállalnák - 5 nő véleménye a mellplasztikáról

Hogy mit gondolnak azok a nők a mellplasztikáról, akik maguk nem vállalnák? Megkérdeztük őket. Valamennyien egészségtudatosak, a szépségükre igényesek.

Tamara, 41 éves

Amiket látok azok szépek, de általában túlmegy, tehát túl nagy lesz. A férfiak véleménye biztos más. Kicsit változtat a személyiségen is. Nagyobb lesz az önbizalom, ami jó, de itt is a mértékletesség fontos. Nem kell hirtelen mindent kitárni, kihívóan öltözni.

Zsuzsa, 61 éves

Ugyan már nem vagyok lány, hanem egy nagyi, de szerintem ez abszolút ízlés kérdése. Van, akinek nagyon bejön, van, aki idegenkedik tőle. Ha jobban érzi magát tőle, akkor neki úgy jó. Kicsit nekem olyan, mint a tetoválás. Én a természetesség híve vagyok, de lehet, hogy szerencsés is, mert ezen a kérdésen nem kellett gondolkoznom. Kíváncsi lennék a férfiak véleményére erről a témáról.

Edina, 40 éves

Én nagyon sokáig szerettem volna megnagyobbíttatni a melleimet, aztán voltam egy rendezvényen, ahol egy plasztikai sebész bemutatta, hogyan is zajlik egy ilyen eljárás. Már a hallottaktól majdnem rosszul lettem, úgyhogy innentől eldőlt, hogy nem csináltatom meg. Azóta is nagyon jól megvagyok az eredetivel.

Böbe, 45 éves

Én elégedett vagyok azzal, ami kaptam, nem gondolkodtam még azon, hogy változtassak, de ettől függetlenül persze nem ítélek el senkit, aki úgy gondolja, hogy túl kicsi, túl nagy és ezért bevállalja a korrekciót.

Ágnes, 39 éves

Én is jól megvagyok a hozott anyaggal, bár persze olyan sosem lesz, mintha megrajzolták és méretre készítették volna. 🙂 Nekem ruhában, fürdőruhában még tetszik is akár 1-1 szebben megcsinált cici, de egyszer öltözött mellettem egy lány és akkor megállapítottam, hogy ezt én nem akarnám. Megdöbbentő volt számomra, hogyha lehajol, nyújtózkodik, bárhogy mocorog, a cici ugyanúgy áll... nagyon természetellenes volt. Még ott volt a heg is, nem tudom, az megmarad –e, vagy csak még friss volt. Én nem vállalnám, de persze nincs is olyan problémám, amivel ne tudnék együtt élni.

Kapcsolódó: Elengedhetetlen döntés, ha mellnagyobbítás előtt állsz!