Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Valóban megtörténtek Nicki Minaj plasztikai beavatkozásai?

Valóban megtörténtek Nicki Minaj plasztikai beavatkozásai?

Nicki Minaj meglehetősen nagy és természetellenes fenekéről ismert, de sokan feltételezik azt is, hogy több plasztikai műtétet végeztek testének más területein is.

A rapper hölgy azt állítja, hogy soha nem feküdt kés alá, sőt az egyik külföldi újságnak azt nyilatkozta, hogy nem is tervezett plasztikai beavatkozást. Egy másik tv showban pedig kijelentette, hogy soha senki nem nyúlt az arcához, pusztán a sminkeléssel éri el a kívánt hatást.

Habár Nicki Minaj tagadja, hogy bármilyen műtéti beavatkozás ment volna végbe testén, az évek során változó külseje teljesen mást tükröz.

Világítsuk meg Nicki Minaj kinézetének alakulását, és nézzük meg, hogy testének mely területein lehetett némi segítség a jelenlegi megjelenésének elérésében.

Nicki Minaj kozmetikai fogászata

2010-ben Minaj kiadta debütáló stúdióalbumát, a „Pink Friday” -t. Az album népszerűsítése közben gyakran fényes, feltűnően fehér fogakkal teli mosolyt villantott. Nickivel interjút készített egy amerikai tv csatorna,  ahol a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy természetesen ennyire fehér-e a foga. A válasza meglehetősen szarkasztikus válasz volt, mert a riporterre nézett és visszakérdezett: "És a Te fogaid természetesek?"

Minaj mosolyát láttán, rajongói közül sokan azt gyanítják, hogy héjakat helyeztek a fogaira, és attól ilyen tökéletes és egységes a fogsora.

Forrás: independent.co.uk

Nicki Minaj orrplasztikája

Ha a szupersztárnak régebbi fotóit nézegeted, láthatod, hogy az orra mindig cápauszony hegyes volt. Mostanában viszont, sokkal karcsúbbnak láthatjuk az orrát a fotókon és a klippekben.

Egy 2013-as interjújában a következőket mondta Nicki az orrának esetleges orrplasztikai eljárásáról: “Az emberek meglátják a sminket, azaz a  kontúrt az orrodon, és azt gondolják, hogy plasztikai műtéted volt, pedig nem.. Nézd meg a „RuPaul's Drag Race” amerikai valóság showt, és láthatod, hogy olyan formára sminkeled az orrod amilyenre csak szeretnéd. Amikor az emberek meglátják a sminkemet, akkor mindenféle őrült dologra gondolnak, hogy hányszor fekhettem kés alá, de ez mind csak a sminknek köszönhető.”

Forrás: lifeandstylemag.com

Nicki Minaj fenékplasztikája

Nicki Minaj fenekének mérete olyan nagy, hogy a múltban gyakran problémái voltak a színpadi jelmezek méreteivel illetve fazonjaival, és számos gardrób cserén is túl van már.

Amikor Nicki Minaj fenékplasztikája kerül terítékre, mindenki arra gondol, hogy implantátumokat rakatott be.

Egy bulvár magazin megkérdezett, egy Beverly Hills-i orvost, hogy minek köszönhető a hirtelen szembetűnő változás Nicki Minaj testén, mire az a válasz érkezett, hogy valószínűleg nem csak implantátum behelyezés történt, de zsír betöltéssel  segítettek a látványosabb eredmény elérésében.

Nicki Minaj mellplasztikája

Nicki melleinek mérete az évek során egyre nagyobbá és nagyobbá vált. Néhány híresség, aki követi munkásságát és szerepléseit, azt hitte, hogy az évek során több mellnagyobbításon esett át. Minaj semmiféle hivatalos nyilatkozatot nem tett az évek során, de az elmúlt évtized fotóit megnézve azt mutatja, hogy a melle folyamatosan növekszik.

Forrás: newidea.com.au

Nicki Minaj zsírátvitele

Nicki testének egyik különlegessége, amelyet sokan észrevettek, hogy a lába sokkal vékonyabb, mint a test többi része.

Annak érdekében, hogy dereka minél vékonyabb legyen és feneke ezáltal még nagyobb hatást keltsen, saját zsír betöltésen vehetett részt, ennek köszönhető a homokóra alak és az erősen kontúros derék valamint csípő rész.

Nicki Minaj feltöltései

Annak ellenére, hogy Nicki Minaj harmincas, az arca ráncoktól és finom vonalaktól mentes. Arcának tökéletességét és szabályosságát köszönheti a Botulinum toxin kezeléseknek és a töltőanyagoknak.

Nicki Minaj a megjelenésével kapcsolatos összes pletyka és feltételezés ellenére sem hagyja, hogy ez bármilyen negatív hatással legyen rá.

Azt mondta egy nyilatkozatában: „Nem zavarnak a kérdések. Nem érdekelnek a feltélezések... mint, ahogy már említettem, nem ez határoz meg engem. Szóval mindent megteszek, hogy ne szívja el az energiámat. Például, ha az emberek arra összpontosítanak és  pazarolnak energiát, hogy rólam beszélnek, az az ő bajuk. Tudod, az emberek a fodrászatban ülnek, és a fenekemről beszélnek. Ezt fogják tenni az emberek. Amíg Nicki Minajról beszélnek, addig jó vagyok."

Forrás: revolt.tv

Nicki Minaj változó kinézete

Nehéz megmondani, hogy Nicki Minaj jelenlegi megjelenése az ő „végső kinézete”, vagy a megjelenése folyamatosan változik az idő előrehaladtával. 

Annak ellenére, hogy a jelek arra utalnak számos beavatkozása volt, Minaj továbbra is tagadja, hogy bármilyen plasztikai eljárást végeztek volna a testén. Amíg el nem jön az idő, hogy bármilyen információt megoszt az orvosi beavatkozásokról és testéről rajongóinak egyszerűen csak feltételezni lehet Nicki Minaj plasztikai sebészeti eljárásaival kapcsolatban.