Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Út az elégedettség felé - minden, ami egy sikeres plasztikai beavatkozáshoz kell

Út az elégedettség felé - minden, ami egy sikeres plasztikai beavatkozáshoz kell

Ismerd meg mélyebben a munkánkat, a PlasztikaEsztétika.hu webportál létrejöttének célját! Bármilyen beavatkozáson is gondolkodsz, mi azért dolgozunk, hogy végül úgy érezd: megérte.

A PlasztikaEsztétika.hu működése a páciensek és az orvosok érdekét egyaránt szolgálja, hiszen tevékenységünkkel hiteles és független információkkal támogatjuk az átgondolt döntéshozást, miközben általánosan javítani tudjuk a plasztikai beavatkozások megítélését is.

A mi elsődleges célunk, hogy jobbá tegyük az életedet, hiszen egy elégedett, magabiztos ember a környezetére is pozitívan hat.

PlasztikaEsztétika.hu - Magyarország egyetlen független döntéstámogató portálja a szépészeti beavatkozások területén

Amikor felmerül benned a gondolat, hogy valamilyen beavatkozásra szükséged lenne, az még csak egy vágy… Jobban éreznéd magad, elégedettebb lennél, elmúlna számos frusztrációd. Amikor elkezdesz utánanézni a lehetőségeknek, vagyis megteszed az első lépéseket a megvalósítás felé, rájössz, hogy ahány portál, annyi tipp, tanács, üzenet, Te pedig egyre inkább eltévedsz ebben az útvesztőben.

Sokszor elbizonytalanodsz, kell-e egyáltalán? Bárkinek meséled is el, hogy tervben van egy kezelés vagy egy műtét, valamilyen véleménye van a dologról. Rémtörténetekkel hozakodik elő, esetleg félteni kezd, nehogy túl drasztikus változtatásokat végeztess magadon. Te pedig azt érzed, nincs kiút! Vagy bizonytalanul kell belevágnod, félve, vagy elfelejtheted az egészet, és inkább beletörődsz abba, amivel nem tudsz megelégedni…

Kapcsolódó: Honnan és hogyan NE tájékozódj plasztikai beavatkozás előtt

Tudtad, hogy Magyarországon az elmúlt 10 évben megtízszereződtek a plasztikai és esztétikai beavatkozások?

Ez egyrészt, izgalmasan formálta a területet, mivel új technológiák, módszerek, lehetőségek és anyagok jelentek meg, vagyis egyre szélesebb skáláról lehet választani, ha valamit alakítanál magadon. Mindeközben az információ-áramlásnak mindez nem tett jót: túl sok adat, túl kevés konkrét tudnivaló,túl kevés valódi előtte-utána fotó jelent meg az interneten. Miközben mindenki olyan akart lenni, amilyen nem lehetett…

Ez pedig rengeteg átgondolatlan, sokszor kedvezőtlen végeredménnyel járó, csalódást okozó döntést hozott magával! Beavatkozásokat, amelyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és nem optimális orvos-páciens kapcsolatokat.

Nagyon nem mindegy, hogyan döntesz plasztikai, esztétikai beavatkozásodról

Abban a pillanatban, amikor valamit változtatni akarsz magadon, hogy elégedettebben nézhess tükörbe, kockázatot vállalsz, és nemcsak az eredmények látványosságát, hanem az egészségügyi vonatkozást illetően is. Épp ezért, egyáltalán nem mindegy, hogy…

  • kit választasz orvosodnak - nélkülözhetetlen, hogy meglegyen az összhang, a közös nevező;
  • a beavatkozásokat mennyire ismered, tisztában vagy-e a lehetséges változataival;
  • reális képet alkotsz-e az elvárható eredményt illetően - hiszen ez mindig függ a kiindulási állapottól is;
  • megfelelően tudod-e informálni az orvosodat arról, milyen eredményt szeretnél.

A PlasztikaEsztétika.hu portál segítségével érthető, valós, használható információkhoz jutsz hozzá, amelyek az átgondolt, magabiztos döntéshozást, és ebből következő sikeres eredményt támogatják.

Kapcsolódó: Tippek, ha plasztikai vagy esztétikai beavatkozás előtt állsz – interjú Dr. Hegedűs Beával

Teljeskörű piacismeret a legjobb döntés érdekében

Komplex segítséget tudunk nyújtani neked a plasztikai és esztétikai beavatkozások területén egyedülálló beavatkozás-leírásainkkal, orvoskeresési lehetőségeinkkel, galériákba rendezett, folyamatosan bővülő, hiteles előtte-utána fotóinkkal, és ezen felül még a műtétet és az utógondozást illetően is. Hogy mindez még átláthatóbb legyen, 5 pontban határoztuk meg a PlasztikaEsztétika.hu portál döntéstámogatási szolgáltatását, hogy a változás vágyától a teljes felépülésig biztonságban érezhesd magad. Folyamatosan kvalitatív és kvantitatív kutatásokat végzünk a keresleti és kínálati oldalon egyaránt annak érdekében, hogy folyamatosan fejleszteni tudjuk a rendszerünket.

Dönts átgondoltan plasztikai és esztétikai beavatkozásodról! Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, méghozzá FÜGGETLEN SZAKÉRTŐI háttérrel.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki az orvosodat!

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon és Instagramon is!