Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Tökéletes eredmény mellimplantátummal - interjú Dr. Kazay Szilárd Zsolttal

Tökéletes eredmény mellimplantátummal - interjú Dr. Kazay Szilárd Zsolttal

Mellműtétnél a legfontosabbak az egyéni adottságok.

Van, aki kisebbet, van, aki nagyobbat, van, aki gömbölyűbbet, látványos dekoltázzsal, van, aki cseppformájút, van, aki csak minimális változtatást akar, míg van, aki feltűnő, nagy mellekre vágyik. Nincs két egyforma nő, így nemcsak a vágyaink különböznek, de az adottságaink is mások, ahogy a műtéti végeredményt is mindenkinek a saját teste szabja meg. Nem lesz két nőé pont ugyanolyan. Nem is lehetne.

Tartsd be a határaidat, ne ess túlzásokba! – ez dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész legfontosabb üzenete mindenkinek, aki mellének méretén, formáján változtatni szeretne. Ő azt vallja: egy ilyen beavatkozáshoz is bizalom kell, hogy az orvosunkkal megtaláljuk a közös hangot. „Én nem azt mondom, amit a páciens hallani szeretne, hanem az igazat. Tudom, kinél mi a reális és mi az, ami vagy nem is lehetséges, vagy több hátrányt jelent majd neki, mint amit a látvánnyal nyerhet.

Hasznos volt számodra a videót? Oszd meg az ismerőseiddel, és iratkozz fel YouTube csatornánkra, hogy ne maradj le következő videóinkról sem: FELIRATKOZOM!