Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Szükségem van ajakemelésre?

Szükségem van ajakemelésre?

Sokan az ajakfeltöltést választják, hogy elérjék az áhított telt, dús ajakhatást, és nincsenek tisztában azzal, hogy ahhoz, hogy ezt a megjelenést fenntartsák a kezeléseket gyakran kell ismételni. Tegyük, fel, hogy hónapokig nem kapsz szabad időpontot az orvosodtól, vagy a sokak életét befolyásoló vírushelyzet miatt akár fél évig mellőzni kell a kezelést. Szerencsére nem csak a töltőanyagok jelentik az egyetlen megoldást arra, hogy megszerezd az Instagram fotóhoz méltó telt ajkakat, amire mindig is vágytál.

Ha állandó megoldást keresel, a felső ajak emelő műtét egy nagyszerű választás lehet.

Mi a felső ajak emelés?

A felső ajak megemelése más néven philtrum műtét, amelyet a páciens orrának az alja és felső ajka (philtrum) közötti tér csökkentésére használnak.

Az ajak helyzetének, méretének - így összességében a megjelenésének - javítása érdekében  az egy órás eljárás során eltávolítják az orrlyukak és a felső ajak közötti bőrt.

Miért van szükségem ajakemelésre?

Míg sok esztétikai kezelésekkel nagyszerű megjelenés érhető el, az ajakemelés, számos más megoldást kínál, ami sokak számára előnyös lehet. Ha az alábbiak bármelyike rád vonatkozik, akkor jó jelölt lehetsz a felső ajak emelő műtétre:

1. "Nőiesebb" megjelenést szeretnél.

Néha az orr és a felső ajak közötti távolság az átlagnál nagyobb. Ennek eredményeként olyan felső ajak alakulhat ki, ami egyesek számára nem annyira esztétikus, és így „férfiasabbnak” tűnhet.

Ilyen esetben a hialuronsavas ajakfeltöltéssel előfordulhat, hogy az ajak nem felfelé ívesen formálódik, hanem kifelé tolódik, ami a rettegett kacsaszájat eredményezi. A filtrum méretének csökkentése javíthat ezen a problémán.

2. Belefáradtál az ajak injekciók végtelen mókuskerékbe.

Attól függően, hogy melyik töltőanyagot részesíted előnyben, minden injekció 8-10 hónapig látszik meg az ajkakban. A legtöbb páciens úgy áll hozzá, hogy mielőtt felszívódna, azért elmegy még egy kezelésre.

A “Kardashian kinézet” fenntartásához rendszeresen kell járnod, ezáltal pedig ezt a beavatkozást rendszeresen kifizetni, ami hosszú távon összeadódik. A felső ajak emelő műtét pedig egy összegben valóban többe kerül, de hosszú távon kifizetődő lehet.

Ennek az eldöntése azonban mindig egyéni preferenciák, szükségek és igények kérdése, amiben az anyagiak csak egy szempont a sok közül.

Ennek a mérlegelésnek és elhatározásnak a megkönnyítésére hoztuk létre portálunkat, hogy a beavatkozáshoz vezető utadat leegyszerűsítsük.

3. Következetesebb megjelenésre vágysz.

Ha egy csúcskategóriás ajak specialistához fordulsz, ne lepődj meg az árak közötti nagyobb eltéréseken. Az ajakfeltöltés esetében, mivel mindig más más időközönként kapod az injekciót, így van egy kis eltérés az eredmények között. A felső ajak emelés során a plasztikai sebész képes megtervezni az eredményt az  igényeid alapján, így a vágyaidnak megfelelő, állandó megjelenést kap.

4. Teltebb ajkakra vágysz.

Nem mindenki születik természetesen telt ajkakkal, emellett genetikailag néha aszimmetrikus ajkakat kapunk. Ha csak ezt szeretnéd korrigáltatni és nem szeretnél volument növelni, akkor az ajak emelés hosszú távú megoldás lehet számodra.

Érveléstől függetlenül az ajakemelés számos előnnyel jár a páciensek számára. Még mindig kíváncsi vagy arra, hogy a felső ajak emelő műtét neked való-e? Tájékozódj, szerezz objektív információkat, és hozz döntést kételyek nélkül.

További és bővebb információkért böngéssz a beavatkozások között, és válaszd ki az orvosodat!

Ha tetszett a cikkünk, kövess minket Facebookon és Instagramon további tartalmakért!