Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Szempilla titok, avagy az ellenállhatatlan tekintet varázsa

Szempilla titok, avagy az ellenállhatatlan tekintet varázsa

Manapság újra hihetetlen divatja van a műszempilláknak, viszont a múlthoz képest jelentősen nőtt a lehetőségek száma, amennyiben szempilláink dúsításáról van szó. Sőt nem csak hogy nőtt, hanem finomodott is ez a terület, hisz számtalan olyan alternatíva jelent meg, mely már-már nélkülözhetővé teszi a “mű” , “művies” jelzőt és szinte az eredetivel egyezően, ámde tömöttebb, sűrűbb sorokban jelenik meg szemeink körül, igézővé téve tekintetünket. De vegyük sorra milyen lehetőségeink is vannak manapság.

Van, aki szereti, van aki még mostanság is ódzkodik tőle, pedig tényleg léteznek már olyan lehetőségek, melyek szinte észrevétlenül turbózzák fel megjelenésünk és mégis. Vannak közöttünk olyan hölgyek is, akik bár szemeznének ezzel az esztétikai lehetőséggel, de időigényesnek, vagy éppen drágának tartják. No de ennek sem kell visszatartó erőnek lennie, hisz módozataiban ezen igényeknek megfelelő műszempillákat is találunk a piacon. No de nézzük, melyek is ezek.

Klasszikus egysoros vagy épp tincses ragasztható szempilla

Körülbelül mindenki által ismert formula. Drogériákban megvehető, a csomag által tartalmazott ragasztóval viszonylag könnyen felhelyezhető történetről van szó. Kedvünkre válogathatunk hosszúság, dússág tekintetében is, és olyan hosszúra vágjuk műszempilla sorunk, amekkorának genetikánk kívánja. Hogy milyen előnyökkel rendelkezik még? Olcsósága az, mely mindenképpen megemlíthető, valamint könnyű beszerezhetősége és gyors felhasználási módja. Azonban mint sok minden más, ez is igényel némi készséget, türelmet és ha ez nincs, akkor ne is próbálkozzunk vele, mert csupán idegeskedés és csalódottság lesz a vége. Inkább akkor kísérletezzünk például egy mágneses műszempillával, mely kiküszöböli a ragasztó és esetlenségünk okozta hiba forrásokat. Gondolnánk …

Mágneses műszempilla

Hozzáférhetőségét tekintve picit körülményesebb, főként ha internetről rendeli az ember, hisz itt kalkulálni kell a postázási idővel. Árát tekintve létezik olcsóbb és természetesen drágább verzió is, így válogathat ki-ki  kedvére. Ezt mi is megtettük és YouTube csatornánk Kipróbáltuk rovatában be is mutatjuk milyen eredményre jutottunk, de azért itt is pár szó erről a verzióról. Árát tekintve tehát szórtabb, ragasztással nem kell bajlódnunk. Természetes hatást és ultrakönnyű felhelyezést azért itt se várjunk, vagy legalábbis csak akkor ha a megfelelő minőséget és gyártót találtuk meg. A mágneses műszempilla mechanikája egyszerű.

Verzió egy: a műszempilla sorok (alsó-felső) vannak ellátva mágneses csíkkal és a megfelelő csipesszel való felhelyezéskor egymáshoz tapadnak (jó esetben).

Verzió kettő: Egy speciális tusvonalat kell szemünkre felrajzolni, melyhez hozzátapad a mágneses műszempilla.

Van aki szereti, hisz elvileg könnyűnek kell lennie felhelyezésének, azonban legyünk körültekintőek amikor terméket választunk!

Épített műszempilla

Profizmust, könnyedséget, természetességet szeretnénk életünkbe? Válasszunk szakembert, és kérjük az ő segítségét. A folyamat hosszabb, időigényesebb, de mindenképp személyre szabott és - amennyiben szeretnénk - garantáltan természetes hatást hoz. Dúsabb, hosszabb szempillasort. Ezen eljárás esetében egyrészt fontos tudnod, csak egészséges szempillára helyeznek fel pótlást, hosszabbítást. Technikától függően 1,5-2,5 órát vesz igénybe az eljárás, de természetesen jóval hosszabban tart, mint a drogériában vásárolható, ragasztható verzió.

A szakember speciális anyagokkal és eszközökkel helyezi fel pótlásod, és varázsol neked gyönyörű tekintetet. Állításuk szerint egy-egy ilyen esztétikai eljárás, tekinteted megújulása után arcod akár több évet is fiatalodhat kinézetre. Persze ennek a hosszabb idő mellett picit borsosabb ára is van, de az elbűvölő tekintet, a fiatalosság, főként bosszankodás nélkül, mindenkinek többet megér.