Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Tógyer Karina Evelin

Tógyer Karina Evelin

Alternatív Medical Doctor

Tógyer Karina Evelin
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Tógyer Karina Evelin vagyok, az Amerikai Egyesült Államokban alternatív doktorként praktizálok. 26 éve foglalkozom természetes terápiákkal, ezen belül lassan 15 éve az orvosi piócaterápiával.

A terápia újra élesztése itthon és az Amerikai Egyesült Államokban is az én nevemhez fűződik. Ezt a több ezeréves terápiát sajnos az elmúlt 50 évben elfeledtették az emberekkel, de a célom az, hogy minél többen újra megismerjék és megszeressék!

A nemzetközi praxisom során eddig több, mint 50 ezer kezelést végeztem a piócákkal, rendkívüli eredményeket produkálva. Erre a tapasztalatra alapozva mindig arra törekszem, hogy a vendégeim elégedettek legyenek és megtaláljuk a számukra legmegfelelőbb kezelési formát. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően a repertoár folyamatosan bővül.

Mindenképpen meg szeretném említeni a V.I.P. Programunkat, ami egy különleges személyre szabott, kombinált kezelés sorozatot takar, a kiemelt vendégeink számára. Ez egy nagyon kedvelt csomag, mely kívül belül megújítja a szervezetet. A folyamatos kontrollnak köszönhetően a szervezet javuló állapotához igazítva a kezelések menetét már szinte hihetetlen hatékonysággal rendelkezik!

Mindenkinek megéri, aki szeretne egészségesen és fitten tovább élni!

Az ország több pontján kiválóan képzett asszisztenseimmel, exklúzív környezetben várjuk kedves vendégeinket!

Milyen problémákra nyújt megoldást az orvosi piócaterápia?

A szépségiparban is megjelent a természetesség igénye, aminek megfelel a legújabb ránctalanító, bőrmegújító „BIO” eljárás, mely a szervezet saját fiatalító mechanizmusának beindításán alapszik. A kezelés egy egyedi alternatív megoldást jelent. Kezelésünk során orvosi piócákat helyezünk fel a test bizonyos területeire. A fájdalommentes eljárás alatt az állatok olyan szérumot fecskendeznek a szervezetbe, amely természetes proteinekben és kollagénben gazdag, csökkenti a ráncokat, a hegeket, gátolja a szervezet öregedési folyamatát, biztosítja a sejtújulást, ill. sebgyógyulást.

A beavatkozást alkalmazzuk ráncok eltüntetésére, sejtmegújításra, megereszkedett és száraz bőr frissítésére, a vér oxigénellátásának serkentésére. Az eljárás kihasználja a szervezet csodálatos regenerálódási képességét. A természetes anyag hatalmas előnye, hogy a mesterséges vegyületetekkel szemben itt nincs allergiás reakció, valamint nincs fertőzésveszély a kezelés során, mivel az állatok légmentesen lezárják a kezelt felületet.

Alkalmazható a test bármely területén. A kezelés után enyhe piros, szúnyogcsípés szerű folt lehet, ami néhány nap múlva elmúlik. Az eljárás egyedülálló előnye, hogy az arc ráncainak kezeléséhez nem közvetlenül az arcon dolgozunk, ezért nincs látható nyom, ami kellemetlen lenne a paciens számára. A kúrát érdemes néhányszor megismételni a tartós hatás elérése érdekében.

A Hirudoterápia hosszú évek után ismét a legjobb szépségápolási, valamint közérzet javítási módszerré vált. Egyrészt, a bőr megfiatalítására, ráncok kisimítására alkalmazzuk, továbbá az ödémák, cellulitis (narancsbőr) megszüntetésére, a bőrszín megjavítása céljából, valamint az ízületi- ill. izomfájdalmak csökkentésére. Mivel az orvosi piócaterápia immunrendszert erősítő és anyagcsere élénkítő hatást fejt ki, ezért hatékonyan kezeli a pattanásos és májfoltos bőrt. Jótékony hatással van a hajnövekedésre és a hajhagymák vérellátásának fokozására is.

A szépség kezelést a bőr megfiatalítására, a ráncok kisimítására, az arcszín és a bőrtónus javítására használjuk. Tónus alatt a bőr víztelítettségét (turgort), rugalmasságát, hidratáltságát és oxigéntartalmát értjük. Ha a bőr tónusa normális, akkor ránctalan, fiatal a kinézete és rugalmas a tapintása. A szépségápolásban azt tartják, hogy a tónus főképp a felhám és irha hidratáltságától, a bőrsejtek víztartalmától, az irha kollagén és rugalmas rostok állapotától, azon kívül a bőralja kötőszövetének állapotától függ. A hirudoterápia során a szervezet általános megfiatalítása figyelhető meg annak következtében, hogy javul a szövetek hajszáleres vérkeringése, gyorsul a kollagén képződése, a sejtek megtisztulása és emelkedik az irha hidratáltsága. Minden testrészen alkalmazható, javallatok szerint (kézen, lábon, hason, háton stb.), cellulitnél, ekcémánál, gombás problémáknál, visszértágulatnál és más hasonló esetekben is hatékony megoldás.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • Szentpétervári Orvosipióca Egyetem

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
15.000 - 25.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 - 25.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 - 25.000 Ft

Tovább