Dr. Rozsos Tamás - Plasztika Esztétika
Dr. Rozsos Tamás

Dr. Rozsos Tamás

Plasztikai sebész

Időpontfoglalás konzultációra

Konzultációs díj: Ingyenes

Áttekintés

Több, mint 26 éve változatlan helyen várom leendő pácienseimet a belvárosban. A plasztikai beavatkozások mellett egynapos sebészeti beavatkozásokat is végzek.

Folyamatosan részt veszek nemzetközi és hazai kongresszusokon, idén is több előadást tartottam tapasztalatainkról. Minden figyelmünket a páciensekre fordítjuk, részletes konzultációkkal segítjük a korrekt műtéti terv, ill. kezelés kiválasztását.

Műtőinkben a legkorszerűbb műszerek állnak rendelkezésre, a Microair zsírszívó géptől a vérzéscsillapításhoz szükséges modern kauterig. Kiegészítő, sebgyógyulást segítő Bemer géppel gyorsíthatom a műtét utáni felépülési szakaszt. Rendkívül jól felszerelt a műtőnk, ahol csak egyszer használatos steril szetteket és a legjobb minőségű fonalakat használjuk. Az ambulanciánkon végezzük a különböző feltöltéseket, botox kezeléseket, kontroll vizsgálatokat.

Fényterápiás és egyágyas szobáinkban memory betétes motoros ágyak, plazma TV-k nyújtanak maximális kényelmet a pácienseinknek. A magasan képzett személyzet, és a fényterápia pozitív hatása a műtét utáni felépülésben nyújt segítséget.

A beavatkozásokat követő 24 órában folyamatos ügyeleti team biztosítja a páciensek ápolását, megfigyelését. Az altatásért felelős szakemberek a legmagasabb színvonalon végzik feladatukat, az altatás közbeni és utáni monitorizálást, fájdalomcsillapítást. Előzetes megbeszélést követően testreszabott kezelésben, ha kell, terápiás előkészítésben részesítik a pácienseket. A fentieknek köszönhetően az elmúlt 15 évben több száz elégedett páciens távozott intézetünkből.

Specialitások:

Rendelési helyek

Dr. Rozsos Tamás rendelési hely
Best Of You Klinika
1136 Budapest, Raoul Wallenberg u. 5 1/1.
+36 1 349 3065

Előtte-utána fotók

Orvos: Dr. Rozsos Tamás

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő előtte-utána fotónk...

Értékelések

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő értékelésünk...

Dr. Rozsos Tamás

Időpontfoglalás konzultációra