Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Kriston Renáta

Dr. Kriston Renáta

Bőrgyógyász

Dr. Kriston Renáta
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Bőrünk a legjobb üzenőfal – testünk-lelkünk lenyomata

„Én sohasem ’csak’ egy ráncot kezelek, vagy egy bőrhibát tüntetek el, hiszem, hogy feladatom -hivatásom révén- ennél sokkal többet adni. Holisztikus szemlélettel fordulok a pácienseim felé és mindig próbálom feltárni a problémák kialakulásának hátterét. Vannak az esztétikai orvoslásnak alapszabályai, de mindenki egyedi és egyedi kezelési tervet igényel.

Megvannak a kor adta keretek, amelyen belül viszont megannyi megoldást lehet találni. Én nem hiszek a túlzásokban és ezt az üzenetet mindig el tudom juttatni a pácienseimhez, megtalálom a hangot velük, mert látom az egész embert az arc, vagy a test mögött ”- vallja dr. Kriston Renáta bőrgyógyász, aki mindig is szerelmese volt a bőrnek. Szerinte ez a szervünk olyan, mint egy izgalmas térkép, mindent ki lehet belőle olvasni testünk és lelkünk állapotáról.

Klasszikus bőrgyógyásznak készült, pályáját széles ellátási körrel rendelkező kórházi bőrgyógyászati osztályon  kezdte, amiért a mai napig nagyon hálás, ez adhatott ugyanis olyan alapokat, amelyeknek köszönhetően  ma olyan felkészültséggel és tudással tud dolgozni,amivel a legtöbbet adhat pácienseinek. „Amikor végeztem, még nem volt külön esztétikai bőrgyógyászat, de ezt egyáltalán nem bánom, mert vallom, hogy ezt a munkát jól csak megfelelő klasszikus bőrgyógyászati alapok birtokában lehet végezni. A 2000-es évek elején indult el ez a szépészeti vonal, számomra egy újabb izgalmas világ nyílt meg.  Igazi kiteljesedést hozott a szakmámban az, amikor lehetőségem nyílt e két, egymástól elkülönülő, de mégis szorosan egybefonódó terület összekapcsolódására. 2008 óta sokat tettem azért, hogy az esztétikai dermatológia megkapja a megérdemelt szakmai megbecsültségét.  

„2015-ben  nyitottam meg a saját, holisztikus alapokra épülő, társszakmák közreműködését is igénybe vevő esztétikai és klasszikus bőrgyógyászati profillal rendelkező klinikámat, a Hattyú Anti-aging Orvos-esztétikai Klinikát, ahol lehetőségem van – a társszakmákkal való szoros együttműködés eredményeként- szakmám igazi sokszínűségének megélésére”- mondja Renáta, aki mindig nyitott az újdonságok és a fejlődés irányába.

A gyakorlati alapokat  tapasztalt, nagy tudású kollégáktól és külföldi képzések során sajátította el, amit mindig naprakészen igyekszik tartani,  hiszen csak így tehet szert olyan elméleti és gyakorlati felkészültségre, ami a szakmájában elengedhetetlen. „Napról-napra bővül az a tudástár, ami ezt a két területet jellemzi: új kutatási eredmények, módszerek, beavatkozási lehetőségek látnak napvilágot. Igazi kihívásnak tekintem, hogy lépést tartva a klasszikus és esztétikai bőrgyógyászat új kutatási eredményeivel a hazai szakmai rendezvényeken túl külföldi kongresszusokon is részt vegyek. Mindig nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a világtrendekkel lépést tartva elsajátítsam és alkalmazzam az itt megismert eljárásokat, kezelési módszereket”- teszi hozzá a doktornő.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 1997 - Általános orvosi diploma (Debreceni Orvostudományi Egyetem)

Szakvizsgák

  • 2005 - Bőrgyógyász szakvizsga

Dr. Kriston Renáta által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
10.000 - 12.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 10.000 - 12.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 10.000 - 12.000 Ft

Tovább