Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
Dr. Darvas Emília

Dr. Darvas Emília

Belgyógyász, gasztroenterológus

Dr. Darvas Emília
Értékeld az orvost

Bemutatkozás

Darvas Emília vagyok, orvos esztétikával foglalkozó szakorvos. Az esztétikai munkám során különösen nagy gondot fordítok arra a megelőző kezelésekre, illetve olyan jellegű kezelésekre, melyek a páciens saját bőrmegújító képességeit használja ki. Így különösen fontosnak tartom a botulinum toxinnal történő kezeléseket, melyet megelőzés céljából már az aging folyamat kezdetekor, vagyis akár 30 éves kortól lehet alkalmazni. Nagyon szép eredmények érhetők el a különböző biostimulációs, biorevitalizációs és a kollagén rostok termelődését fokozó kezelésekkel, melyeket gyakran alkalmazok munkám során. A hialuronsavas ráncfeltöltés és volempótló kezelések szintén fontos részét képezik a kezeléseknek. A különböző problémák megoldását a kombinált kezelések elvégzésében látom, kerülve a túlzó, szélsőséges eredményeket.

Szakmai háttér

Egyetemi tanulmányaim alatt klinikai gyakorlataim egy részét Olaszországban, a Római La Sapienza Egyetem klinikáin töltöttem. Itt ismerkedtem meg az esztétikai gyógyászattal, majd lehetőségem adódott, hogy beiratkozzam a nagy múltú, orvosok számára postgraduális képzést nyújtó római Nemzetközi Esztétikai Gyógyászati Iskolába. Nagy nevű olasz professzoroktól tanulva sajátítottam el ennek az izgalmas területnek az alapjait elméleti és gyakorlati képzéseken keresztül. Négy éves képzést követően 2016. októberében szereztem diplomát egyedülállóan Magyarországon.

Értékrend

Az iskola alapítójának, Bartoletti Professzor Úrnak szemléletét követve szeretnék segíteni mindazoknak, akiknek fontos a külső-belső harmónia, az esztétikus megjelenés. Az egészséges, kiegyensúlyozott életmód mellett a bőr természetes szépségének megőrzéséhez, a fiatalos külső eléréséhez, ill. megtartásához számos esztétikai gyógyászati kezelésre van lehetőség.

A konzultáció során szem előtt tartva a természet adta adottságokat, egyénre szabottan választjuk ki a lehető legideálisabb megoldást, mely harmonikus, önmagunk számára megelégedést nyújtó megjelenést eredményez.

Esztétikai gyógyászati kezelések

Ennek eléréséhez vannak segítségemre a bőr állapotának felmérését szolgáló eszközök és az orvos esztétikai beavatkozások, mint az orvosi peeling, a hialuronsavas biostimuláció és ráncfeltöltés, a botulinum toxin kezelések és a lifting hatású szálbehúzásos technikák.

A kezelések során a legkiválóbb minőségű, megbízható termékekkel dolgozom, mint a Teosyal, Belotero, Dysport termékek, melyek használatát részben Rómában a 4 éves képzés alatt, részben számos hazai workshopon való részvétel alkalmával sajátítottam el.

Természetesen elengedhetetlen a bőrtípusnak megfelelő kozmetikai termékek rendszeres használata is, így otthoni bőrápolásra a professzionális Dermastír termékeket ajánlom.

Rendelőről

Elegáns, családias hangulatú rendelőm biztosítja a kényelmet pácienseim számára, mely reményeim szerint a nyugalom szigete is, ahonnan magabiztosan, felfrissülve térhetnek vissza a rohanó világba.

Bővebben Kevesebb

Tanulmányok

  • 1999 - Általános orvosi diploma (Semmelweis Egyetem)

Szakvizsgák

  • 2005 - Belgyógyász szakvizsga
  • 2008 - Gasztroenterológia szakvizsga

Képzések

  • Esztétikai gyógyász
  • Scuola di Medicina Estetica di Roma

Rendelési helyek

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
15.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 15.000 Ft

Tovább