Dr. Belvon Laura - Plasztika Esztétika
Lézeres szőrtelenítés, szőrtelenítés, dióda lézer, EverDerm

Dr. Belvon Laura

Orvos, szőrtelenítési specialista

Időpontfoglalás konzultációra

Konzultációs díj: 9.000 Ft

Áttekintés

Dr. Belvon Laura vagyok, orvosi diplomámat Budapesten a Semmelweis Egyetem Átalános Orvostudományi Karán szereztem meg. Hallgatóként tudományos diákköri munkámat a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján végeztem, ahol a fényterápiák, szoláriumhasználat és per os pótlás D-vitamin szintre gyakorolt hatását vizsgáltam.

A szigorló évem során szakmai gyakorlatom egy részét Rómában a La Sapienza Egyetemen töltöttem, amely nagyban hozzájárult a szakmai látóköröm szélesítéséhez.

Jelenleg az EverDerm Laser Center orvosaként dolgozom és a PhD tanulmányaimat folytatom a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikáján, ahol számos projektben veszek részt aktív fiatal kutatóként.

Munkám során a páciensközpontúság és a szakmai hitelesség számomra a legfontosabb.

Úgy gondolom a testi lelki egyensúlyhoz és egészséghez maximálisan hozzájárul az, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, ehhez azonban számos tényező szükséges. Elengedhetetlen számomra az, hogy a páciens bizalmát elnyerhessem azzal, hogy teljeskörű tájékoztatást és maximális támogatást adjak minden találkozás alkalmával.

Számomra az orvosi hivatás gyakorlása a szakmai követelmények maximális teljesítéséről, a fejlődés iránti állandó motivációról és végül, de nem utolsó sorban egy kedves, támogató orvos-páciens viszony kialakításáról szól.

„Ahol emberszeretet van, ott jelen van a mesterség szeretete is.” Hippokratész

Specialitások:

Lézeres szőrtelenítés

Dr. Belvon Laura által végzett beavatkozások

Rendelési helyek

EverDerm Laser Center
EverDerm Laser Center
1133 Budapest, Tutaj utca 8. 3. emelet 310.
+36 70 885 9494

Előtte-utána fotók

Orvos: Dr. Belvon Laura

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő előtte-utána fotónk...

Értékelések

Sajnos nincs a keresésnek megfelelő értékelésünk...

Dr. Belvon Laura

Időpontfoglalás konzultációra