Minden, amit a műtétmentes mellfelvarrásról tudni kell

A BodyTite kezelés: az azonnali push-up melltartó – egyszerű és gyors megoldás a megereszkedett ciciknek.

A nők mellmérete jelentősen összefügg az önbizalmukkal.

Tekinthetünk rájuk szexinek, nagynak, kicsinek, terhesség utáni állapotú melleknek vagy akár trendinek is. Mégis tény, hogy rengeteg nő szeretne feszesebb melleket, vagy hogy a mellük nem lógjon.

A mellfelvarrások az előző évhez képes 13.9 százalékkal növekedtek az Amerikai Egyesült Államokban, és 57.5 százalékkal 2012 óta!

A megereszkedett mellek korosztálytól függetlenül minden nőt zavarnak. A plasztikai sebészek állítása szerint egyre több a 20-30 év közötti fiatal nők száma, akiknek a mellei annyira megvannak ereszkedve, mint a 60 év körüli nőknek, főleg, ha túl vannak már a terhességen és a szoptatáson.

Nem csak a bőr, illetve az kötőszövetek ereszkednek meg ebben az időszakban (arra kevés az esély, hogy az eredeti állapotra visszaállnak), de a tejtermelő mirigyek is elernyednek a szoptatás után, és zsírszövetek veszik át a mirigyállomány egy részét, ezek a folyamatok pedig megereszkedéshez vezetnek. A terhességen túl, a súlyunk, testünk hormonális változásai, genetikai adottságaink és természetesen a gravitáció hatalma is hatással van a logós cicikre.

Röviden és tömören, a lógó mell emberi dolog. Viszont a klasszikus mellfelvarrás esetén sajnos elkerülhetetlen velejárók a látható hegek. Ez a leggyakoribb oka, amiért a páciensek többsége halogatja a műtétet, vagy végül be sem vállalja. Az FDA által is bevizsgált és elfogadott műszer már képes a megereszkedett mellek korrigálására marandó hegesedés nélkül.

Bipoláris rádiofrekvenciát juttatnak a bőrfelszinre és az alatta lévő szövetekbe, ami feszesíti a bőrt, a kötőszöveteket, serkenti a kollagén termelést, és oldja a zsírszöveteket a feszesebb mellek érdekében.

De mennyit tud emelni a lógós ciciken ez a beavatkozás? Amerikában a sebészek tapasztalai szerint másfél centimétertől 5 centiméterig terjednek a műtéti eredmények.

BodyTite kezeléseket hazánkban leginkább zsír leszívással kombinálják, illetve a test különböző területein használják, mint például, has, derék, fenék, comb stb.

A beavatkozás 1, maximum 3 órát vesz igénybe, a nagyobb melleknél több idő szükséges. Mély altatásra nincs szükség a kezelés során, de amennyiben a páciens igényli, természetesen van rá lehetőség. Általában helyi érzéstelenítésben végzik és a páciens még aznap elhagyhatja a klinikát. Ugyan a páciens akár a munkahelyére is azonnal visszatérhet, de az orvosok azt javasolják, hogy a kezelést követően szánjunk egy pár napot pihenésre. A műtét utáni gyógyulási időben jelentkezhetnek kék-zöld foltok, duzzanat, illetve érzékenység a kezelt területen.

A kezelés garantáltan szebb ciciket eredményez.
Azoknak a pácienseknek nagyobb az esélye látványos eredményt elérni, akiknek C kosaras, vagy kisebb méretű mellük van, a testtömeg indexük nem haladja meg a 30-at, és a bőrük egészséges, így jól be tudja fogadni és újra tudja termelni a kollagén anyagot.

A BodyTite bőrfeszesítés forradalmasítja a mellplasztikai beavatkozásokat, sokkal kíméletesebb, gyors és hatékony megoldást nyújt. Az eredmény ugyan nem azonnal látható, több hét is kellhet, de 2-3 hónap elteltével már látványos a változás, és akár 24 hónapon keresztül folyamatosan tovább javul.

Ha szeretnétek ehhez hasonló információkhoz jutni az esztétikai innovációkról, gyertek el 2019. május 25.-én a PLASZTIKA ESZTÉTIKA INFONAP& EXPO-ra!

 

 

 

 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük