Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok

Blog

Az elsőszámú független döntéstámogató portál a szépészeti beavatkozások piacán.

Te hol tartasz az 5 lépésben? Mutasd

Miért izgatja a nőket a szeméremajak plasztika?

Miért izgatja a nőket a szeméremajak plasztika?

A kisajkak műtéti átformálása meglepő módon az elmúlt 5 év legfelkapottabb plasztikai sebészeti eljárása. Mit gondolsz, miért? A funkcionális okok mellett az esetek növekvő részében a páciensek szimplán esztétikai célból vállalkoznak a beavatkozásra.

Labiaplasztika- forma és funkció

Ez a plasztikai sebészeti eljárás egy másfajta és erőteljes bizalmat ad a nőknek. Nem csak jobban fogják érezni magukat a bőrükben, hanem a szexuális életük is sokkal élvezetesebbé válhat. Számos orvos szerint a nőket sokféle ok, de többek között a szexuális élet javítása és a nemi szervek megjelenése motiválja a labiaplasztika bevállalására. Az orvosok a konzultációk során jelzik, hogy nincs egy elvárt méret vagy forma, amikor a szeméremajkakról van szó. Minden nő más.

Nem sokkal ezelőtt a labiaplasztikát „tabutéma”-nak tekintették, és nem igazán került szóba a nők körében sem. Ez mára már változott.

A nők élvezik azt a szabadságot, hogy „odalent” megváltoztassák megjelenésüket, és talán csak azért, mert jobban akarnak kinézni! Rengeteg páciens nyilatkozta, hogy a mai világban ez teljesen elfogadott és nem kell kifogásokat keresni, hogy miért van szükségük erre a beavatkozásra. Nem kell kitalálni indokokat, mint például “Nem tudok lovagolni.” vagy “Nem tetszik, ahogy a nadrág áll rajtam. Az orvosok preferálják az új hozzáállást; a nők úgy látják, hogy az eljárás nem igény, hanem szükség. Sokáig, azok a páciensek, akik úgy érezték szükségük lenne valami átalakulásra nemi szervük kinézetét illetően, nem mertek beszélni róla, mert szégyenérzetet keltett bennük, ma már ez nem így van. A tapasztalatok szerint ez számos nőnek adott önbizalmat a hálószobában, amitől jobban érezték magukat a szexuális együttlét alatt, ennek köszönhetően akár a kapcsolat minősége is javuló tendenciát mutathatott.

Kapcsolódó: Hüvelyfiatalítás beavatkozás leírás

A bizonyíték a számokban rejlik: a nők rohannak a labiaplasztikára

Az Amerikai Plasztikai Sebészek Társasága szerint 2016-ban több mint 12 000 eljárást hajtottak végre. Egyes nők jobban akarják érezni magukat a bőrükben, és nem kell aggódniuk a „női részeik” eldeformálódása miatt. Vissza tudják állítani őket.

Statisztikák mutatják, hogy amikor a labiaplasztika először megjelent, elsősorban az inkontinencia javításáról volt szó. Most a nők sokféle okból vállalják a műtéteket, beleértve a megjelenést és az esztétikát is. Amint a nők tudomást szereznek arról, hogy ez a plasztikai műtét létezik, a legtöbben szükségesnek érzik. Egyre több plasztikai eljárásokkal foglalkozó közösségben csoportban lehet olvasni arról, hogy: “az egyik nagyobb, mint a másik” és hasonló jelzők. Olyan testrészekről beszélnek, ami azelőtt kínos témának bizonyult.

Kapcsolódó: Idővel a vagina is öregszik? - intim pillanatok az orvosi esztétikában

Néhány orvos szerint túl sokáig az orvosi közösség csak a labiaplasztika gyakorlati oldalára összpontosított, míg a nőknek többre volt igényük. A formán és a funkción túl, az esztétikára és a megjelenésre összpontosítanak. Az orvos azt vallják, hogy a labiaplasztika a páciensek széles körének kínálhat valamit, ami azt eredményezi, amire a nők vágynak és amire szükségük van.

Biztosan Te is szembesültél azzal, hogy a plasztikai csoportokban a mellműtéteké a főszerep, és csak elvétve találhatsz az intimplasztika témájában bejegyzést.

Cikkünkből megtudhattad, hogy mára ez nem tabutéma, és egyre többen vágnak bele pusztán esztétikai okokból is, aminek köszönhetően jobban érzik magukat a bőrükben és magabiztosabbak.

Ha kérdésed van a beavatkozással kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal.