Menü
Kedvencek

Regisztráció után ide tudod elmenteni kedvenc tartalmaidat.

Regisztrálok
Adatlap
Regisztrálok
UMS Referenciaklinika

UMS Referenciaklinika

UMS Referenciaklinika

Bemutatkozás

A Fotona napjaink piacvezető orvosi lézertechnikai vállalata, amely élen jár az innovációkban és azokat sikerrel alkalmazza is díjnyertes lézer- rendszereiben az esztétikai orvoslás, a bőrgyógyászat, a fogászat, a sebészet és a nőgyógyászat területén. A Unique Medical Solution Kft. közel 10 éve részt vesz a Fotona orvostechnikai lézerrendszereinek hazai forgalmazásában.


A Klinika referenciaközpontunkként is működik, ahol a FOTONA orvostechnikai eszközeivel végzünk esztétikai, intim, bőrgyógyászati és horkolás illetve mágneses stimulációt alkalmazó kezeléseket, továbbá a lézertechnológiát alkalmazni kívánó hazai orvosok képzése és továbbképzése is folyik.

Központunkban dr. Takács Ildikó Phd és dr. Major Tamás Phd, a Laser and Health Academy nemzetközi oktató szakorvosai és lézerspecialistái nemcsak a szakemberek oktatásában vesznek részt, de az általuk végzett kezelésekkel is ügyfeleink rendelkezésére állnak.

A lézeres kezelések kiválasztása előtt javasoljuk, hogy tájékozódjon a kezelést biztosító lézer pontos technológiájáról, a kezeléseket végző orvosok referenciáiról és szakmai tapasztalatairól, mert csak a kezelési árak alapján történő döntés egy-egy kezelés mellett okozhat elégedetlenséget, kedvezőtlen külső visszajelzéseket a kezelés eredményével kapcsolatban.

Bővebben Kevesebb

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj:
25.000 Ft

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 25.000 Ft

Foglalok

Időpontkérés konzultációra

Konzultációs díj: 25.000 Ft

Tovább